Scrie un comentariu

Consilierul județean Petre Pop, liderul de facto al PSD Câmpia Turzii, a contracarat acuzațiile de ”sabotaj” lansate de primarul Dorin Lojigan, la adresa unor consilieri locali, printre care și cei ai PSD, reproșând faptul că informațiile sunt denaturate și că e vorba de ipocrizie!

Concret, Petre Pop face referire la mandatul 2012-2016, în care Dorin Lojigan, fost consilier local și viceprimar, ar fi absentat la mai mult de un sfert din ședințele de Consiliu Local, dar cu toate acestea și-a încasat indemnizația de viceprimar în procent de 100%.

”Cu riscul de a părea sâcâitor sau că aș avea ceva personal cu co-liderul alianței PNL ( fosta D.A, dreptate si adevăr), nu pot rămâne indiferent la declarațiile defăimătoare făcute de actualul primar la adresa colegilor mei din Consiliul Local Câmpia Turzii. Mai precis, după ultima sedință a Consiliului Local din 29 Decembrie 2017, în conferința organizată după acestă sedință, primarul municipiului Câmpia Turzii îi acuza pe consilierii PSD, de sabotaj politic, datorită faptului că nu au participat la sedință... ,,că doar cetățenii de aceea i-au votat sa meargă la sedință". Trebuie să mentionez faptul că, actuala coaliție majoritară din Consiliul Local Câmpia Turzii, a modificat regulamentul astfel încât se poată convoca ședințele ordinare după bunul plac al primarului, nu după cutumele de peste 20 de ani ale forului deliberativ din Câmpia Turzii.

Pentru a demonstra ipocrizia și atitudinea denigratoare, am să vă pun la dispoziție informații despre participarea d-lui consilier și viceprimar D. Lojigan în mandatul 2012-2016, care:

- din total ședințe de Consiliului Locală conform procese verbale existente pe site-ul primariei CT=104, din care lipsă D. Lojigan = 27, rezultând un procent de 26% de absențe sau mai precis a sabotat politic mai mult de un sfert din totalul sedintelor mandatului precedent , dar salariul de viceprimar a fost luat 100% pe toată perioada.

În concluzie, dacă consilierii PSD absenți la o singură sedință au fost declarați sabotori, pe aceeași logică, cum se numește o persoană care a lipsit un sfert din ședințele CL, un nr. de 27, dar salariul l-a primit 100%.?”, a replicat Petre Pop.

Citește și:

Primarul Dorin Nicolae Lojigan acuză consilierii locali care au absentat astăzi de sabotaj! (VIDEO)

”Intotdeauna " hotul striga hotii" , iar ipocrizia este dusa de catre el/ei la nivel de arta. Pe linga aceste numeroase absente, din mandatul trecut, a avut si tupeul sa incaseze cumulat si ilegal banii de viceprimar si indemnizatia de consilier local. Iar acum vine sa ne tina lectii de moralitate si de cinste. RUSINICA, MARE RUSINICA!”, este de părere consilierul local PSD, Gheorghe Rece.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Tu ești un vizitator anonim ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator