Live Video
 

Senatorul Marius Nicoară bate în retragere

modulo 550

terran 650

Senatorul PNL Marius Nicoară condamnat de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la un an de închisoare cu suspendare după ce a condus sub influenta alcoolului şi a făcut accident şi-a depus cerere de suspendare din funcţia pe care o deţine în PNL încă de marţi, conform statutului.

 

Nicoară va rămâne astfel suspendat până la finalizarea procedurilor în instanţă.

Reamintim că, senatorul PNL Marius Nicoara a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare de catre magistratii curtii supreme, pentru ca, in noiembrie 2014, s-a urcat baut la volan si a provocat un accident in care o persoana a fost ranita. Decizia magistratilor nu este definitiva.

Magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie au pronuntat sentinta in cazul senatorului PNL Marius Nicoara, judecata pentru "conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea detinerii permisului de conducere de catre o persoana care are o imbibatie alcoolica de peste 0,80 g/l alcool pur in sange".

Liberalul a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare, iar instanta a stabilit si conditiile pe care trebuie sa le respecte pe durata supravegherii.


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Sâmbătă, 28 aprilie, ora 11.00:

Fotbal. Sticla Arieșul Turda - AS Viile Dejului

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...