Live Video
 

Primarul Dorin Nicolae Lojigan ripostează în faţa acuzaţiilor lui Horia Nasra!

Deputatul Horia Nasra a lansat o serie de acuzaţii actualei administraţii PNL din Câmpia Turzii, făcând referire la aşa zisa abandonare a proiectului "Centru de colectare a produselor agricole, a fructelor şi a legumelor". Primarul Dorin Nicolae a răspuns acuzaţiilor aduse, explicând motivul pentru care proiectul nu este viabil în acest moment. 

 

Horia Nasra, deputat PSD, l-a acuzat pe Dorin Nicolae Lojigan că ar fi abandonat "Centrul de colectare a legumelor și fructelor" din Câmpia Turzii prin intermediul unei postări pe reţeaua de socializare Facebook. Potrivit acestuia, liderul PNL nu ar susţine decât proiectele propuse de reprezentații PNL și ar refuza investiții atunci când acestea provin din inițiative ale altor partide politice.

„Mă așteptam la mai multă maturitate și seriozitate administrativă de la dl. Dorin Lojigan, mai ales că în perioada 2012-2016 a fost învățăcelul primarului PSD. Atunci a susținut utilitatea `Centrului de colectare a produselor agricole, a fructelor şi a legumelor` apoi a uitat de el”, a declarat Horia Nasra.

În urma unei discuţii cu echipa TurdaNews, primarul Dorin Lojigan ne-a explicat că nu există o problemă ideea de centru de colectare în sine, ci mai degrabă cu locația unde ar funcționa acesta:

„Niciodată nu m-am opus la înființarea Centrului de legume / fructe în Câmpia Turzii, însă întotdeauna m-am opus înființării acestuia pe locația Peței Obor, cel mai mare târg de animale din județul Cluj. Nu pot să-mi permit să distrug un târg de tradiție, care funcționează de ani de zile, doar pentru capriciile unui deputat ca Horia Nasra, căruia se pare că fumurile de deputat i s-au urcat la cap și nu vede adevărata realitate”.

De asemenea, primarul liberal susține că este dispus să discute cu Horia Nasra despre problemele municipiului și să găsească soluții viabile pentru rezolvarea acestora. În trecut, Dorin Lojigan i-ar fi lansat deputatului PSD nenumărate invitații, fiind refuzat de fiecare dată, fără justificare.

O posibilă cale de rezolvare propusă de primarul Municipiului Câmpia Turzii pentru problema centrului de colectare ar fi găsirea unui teren/spaţiu potrivit pentru desfăşurarea activităţilor din cadrul proiectului iniţiat de PSD, care să nu presupună mutarea celui mai mare târg de animale din judeţul Cluj. 


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Miercuri, 25 aprilie, ora 17.30:

Fotbal - Cupa României. Vulturul Mintiu Gherlii - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...