Live Video
 

Centrul de colectare a produselor agricole, a fructelor şi a legumelor din Câmpia Turzii, proiect ABANDONAT de Alin Tișe, Dorin Lojigan și PNL!

Alin Tișe și consilierii județeni liberali au abandonat un proiect esențial pentru dezvoltarea județului Cluj, Centrul de colectare a produselor agricole, a fructelor şi a legumelor din Câmpia Turzii.

 

Abandonarea `Centrului de colectare a produselor agricole, a fructelor şi a legumelor` explicația este una hilară: Liderii PNL Cluj nu susțin decât proiectele comunicate de reprezentații PNL.

„Mă așteptam la mai multă maturitate și seriozitate administrativă de la dl. Dorin Lojigan, mai ales că în perioada 2012-2016 a fost învățăcelul primarului PSD. Atunci a susținut utilitatea `Centrului de colectare a produselor agricole, a fructelor şi a legumelor` apoi a uitat de el.

Abandonarea proiectului este și mai gravă  în contextul în care pentru acest obiectiv Consiliul Județean Cluj a alocat fonduri pentru studii de fezabilitate în urmă cu trei ani” a declarat deputatul Horia Nasra.


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Miercuri, 25 aprilie, ora 17.30:

Fotbal - Cupa României. Vulturul Mintiu Gherlii - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...