Scrie un comentariu

Consilierul local Gabriel David a prezentat o înregistrare video, în care acuză administrația locală că a îngustat drumul în urma lucrărilor de asfaltare, ceea ce nu mai permite circulația a două autoturisme, de pe sensuri opuse!

”Au îngustat drumul. Priviți ce se întâmplă atunci când faci o treaba fără o gândire practică. De opt luni se chinuiesc să repare o stradă... pe câteva miliarde de lei. Se vede cu ochiul ce au reușit. ”Marea asfaltare" a primarului național Facebook! Ce părere aveți? Pe Facebook, totul e OK!.... pe teren PRAF!”, a comentat Gabriel David.

Reacția consilierului PSD vine după ce primarul Câmpiei Turzii, Dorin Lojigan, a anunțat finalizarea lucrărilor. ”În decurs de 24 de ore, întreaga zonă va fi redată circulației în condiții de siguranță și calitate. Urmează stratul de uzură anul acesta sau la primăvară, în funcție de condițiile meteo.”, a spus edilul, sâmbătă.

Citește și: 

Dorin Lojigan: Continuă amenajarea si modernizarea centrului orașului nostru! (FOTO)

UPDATE:

Începând de marți dimineața (14 noiembrie 2017), pe strada respectivă, care face legătura între Tiver și Rombiz, s-a instituit sens unic, dinspre Tiver spre Rombiz. Aceasta era explicația pentru îngustarea străzii.

 

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Tu ești un vizitator anonim ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator
Statistici T5