Scrie un comentariu

USR Turda a programat pentru duminică după-amiaza, un protest împotriva modificării legilor justiției. Lider al protestului s-a dovedit a fi fostul președinte al USR Turda, Daniel Doboș, cel care a fost nevoit să iasă din politică după ce s-a aflat că a făcut circa 20 de ani de pușcărie în Germania, după ce a ucis două persoane.

 

”Scopul adunării publice îl constituie exprimarea liberă a opiniilor politice și sociale de către cetățeni, cu privire la Proiectul de modificare a Legilor Justiţiei, într-un cadru pașnic și civilizat.”, se anunța pe pagina de Facebook a USR Turda.

Protestul, însă, nu a trezit interesul turdenilor, fiind prezenți doar vreo 20 de persoane, marea majoritate fiind ”protestatarii de serviciu”, care formează USR și T9 (membri USR/T9). La miting a participat și consilierul local PNL Marius Riter.

Fără scandări, doar cu mesaje tipărite, protestatarii s-au întreținut mai mult în discuții între ei, pozându-se în grup sau transmițând în direct, pe Facebook, din ”mijlocul protestului”

Participarea extrem de scăzută poate fi și consecința faptului că partidul USR Turda a fost implicat în diverse scandaluri (candidat turdean la parlamentare care și-a dat demisia din partid, președinte de organizație cu 20 de ani de pușcărie la activ etc), dar și pentru că factura așa-zis ”apolitică”, respectiv asociația T9, a fost prinsă cu diverse minciuni și manipulări, în spatele cărora se află Emil Turdean, personajul ahtiat după putere, care se folosește de banii lui pentru a-și urmări interesele prin ”marionete”.

De fapt, chiar Emil Turdean este un personaj controversat, care are impresia că poate cumpăra orice cu banii săi, așa cum a făcut și în urmă cu ceva ani, când era acuzat că a tras cu arma după două persoane, iar acele persoane și-au retras brusc plângerea și acuzațiile, căzând ”la înțelegere” cu Emil Turdean, iar cercetarea penală s-a încheiat!

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Tu ești un vizitator anonim ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator
Statistici T5