fbpx

pmp 1300x300

Scrie un comentariu

Fotbal, gulaș la ceaun și distracție, astea au fost ingredientele care au constituit cea de-a III-a ediție a campionatului de fotbal organizat de PMP Turda, la care au participat 10 echipe, printre care s-a aflat și o echipă combinată din care au făcut parte și jurnaliștii locali.

 

Printre jucători s-au aflat și consilierii locali Adrian Nap și Radu Zoltan

La eveniment au fost prezenți simpatizați ai PMP, iar la terenul Ceramica, unde s-a desfășurat competiția, a ajuns și senatorul Vasile-Cristian Lungu. Acesta a apreciat activitatea organizației PMP Turda, care la alegerile locale de anul trecut a reprezentat o surpriză pe plan local (13% din voturile turdenilor și 3 mandate de consilier local câștigate), precizând că a constatat că acest succes se datorează faptului că PMP Turda este alături de oameni, le înțelege nevoile și îi sprijină acolo unde este posibil, dând ca exemplu promisiunea din campania electorală a PMP Turda, de reducere a impozitelor locale, care a fost aprobată în Consiliul Local Turda.

”Îmi place tare mult abordarea dânsului de a se implica nu doar în campania electorală, ci mai ales atunci când comunitatea are nevoie, să asculte tot felul de probleme pe care oamenii le au de rezolvat. Sunt mândru de organizația de la Turda, pentru scorul de anul trecut... Sunt mândru pentru că își țin promisiunile pe care le-au făcut în campanie, de a scădea impozitul la clădirile rezidențiale, care va scădea cu 5%, începând cu 2018, anual”, a declarat senatorul Vasile-Cristian Lungu, care este și președintele organizației județene a PMP Cluj.

Liderul PMP Turda, consilierul local Adrian Nap, i-a mulțumit senatorului PMP pentru faptul că a onorat invitația, cei prezenți bucurându-se de prezența sa și având ocazia să-i transmită în mod direct diversele doleanțe.

”Cred că lucrurile merg bine la Turda și vom face până la urmă o tradiție. Noi am început la Turda, mergem la Cluj, mergem la Gherla, mergem peste tot”, a precizat Adrian Nap.

La evenimentul de la Turda a participat și liderul PMP Gherla, Vlad Bărbos, care a spus că la Gherla, ”ca și peste tot”, partidul se află într-o perioadă de rebrenduire.

”Acțiunea de azi a fost o continuare a altor acțiuni similare, prin intermediul cărora organizația PMP Turda devine una mai solidă, mai bine închegată, factorul uman fiind extrem de important în ecuația reușitelor.”, au precizat organizatorii.

Cei prezenți s-au bucurat și de o porție de gulaș la ceaun, expert fiind chiar consilierul local Emil Moldovan, care nu a ezitat să-și etaleze și calitățile culinare.

La final, senatorul Vasile-Cristian Lungu a acordat diplome câștigătorilor, în aplauzele celor prezenți.

Pe plan local, PMP Turda deține una dintre cele mai active și mai apreciate pagini de Facebook (https://www.facebook.com/pmp.turda/) din zona ”de dreapta” a eșichierului politic, cu peste 2.300 de fani (comparativ, PNL Turda are sub 400 de fani, USR Turda are puțin peste 550 de fani, iar ALDE Turda are 1.300 de fani).

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator