Scrie un comentariu

După o perioadă în care s-a retras din prim-planul politicii, în care a pus bazele ABC News Transilvania, Avram Gal revine pe scena politică, devenind președintele ALDE Câmpia Turzii! Într-o postare pe contul personal de facebook, Gal Avram, fost vice-primar al municipiului Câmpia Turzii și candidat pentru postul de primar, a anunțat că a devenit membru al partidului ALDE.

 

El își anunță revenirea pe scena politică, nu doar prin simpla prezență, acesta dorind să fie activ și implicat în demersurile sociale și politice. Totodată, Avram Gal va deține și funcția de vicepreședinte al ALDE Cluj, urmând a se ocupa și de organizațiile din mediul rural din zona municipiului Câmpia Turzii. 

„Dragi prieteni, am plăcerea să vă aduc la cunoștință faptul că de astăzi revin în Partidul Alianța Liberalilor și Democraților(ALDE). M-am alăturat unei echipe puternice și închegate, ALDE Cluj , doresc totodată să le mulțumesc colegilor pentru primirea călduroasă în rândul organizației. Voi continua și sprijinii alături de doamna președinta Steluța Cătăniciu în calitatea mea de vice-președinte ALDE Cluj și președinte al organizației Câmpia Turzii toate proiectele și demersurile ALDE. Am luat această decizie, pentru a continua activitatea politică cu ambiția, consecvența și determinarea de care am dat dovadă până acum, cu scopul de a fi util societății și urbei din care fac parte.”, a precizat Avram Gal.

Avram Gal a fost membru al ALDE, până în 2015, în urma fuziunii PC-PLR, însă a fost îndepărtat de fostul co-președinte al ALDE, Daniel Constantin, cu care a avut unele disensiuni. Ulterior, Avram Gal a pus bazele PPU-SL la Câmpia Turzii.

Avram Gal a făcut o figură frumoasă la alegerile locale, indiferent de partidul din care a făcut parte, numărul consilierilor locali introduși în forul deliberativ local fiind de circa 3/mandat, dintr-un total de 19, iar Avram Gal s-a clasat pe locul 2-3 în cursa pentru funcția de primar, cu procente situate în jurul a 15-20%. La alegerile locale din 2016, PPU-SL, partid condus de Avram Gal, a reușit să câștige 3 mandate de consilier local. La aceleași alegeri locale, ALDE Câmpia Turzii nu a reușit să intre în noul Consiliu Local.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Tu ești un vizitator anonim ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator
Statistici T5