Live Video
 

maxiprest mai2018

banner newdesign 28.04

Cristian Matei, lider detașat în sondajul online al T9

kaufland 650x100 22.12

Primarul Cristian Matei ar câștiga alegerile locale din primul tur, conform unui sondaj inițiat de T9, în care s-au testat candidaturile lui Andrei Suciu (care a candidat și la alegerile locale din 2016) și Daniel Doboș (membru marcant al T9, condamnat pentru o dublă crimă în Germania).

 

Conform sondajului inițat pe filiera T9, Andrei Suciu a atras 22,8% din voturi, în timp ce Daniel Doboș a fost creditat cu 19,77%. Însă, conform surselor noastre, este ”începutul sfârșitului” pentru Andrei Suciu, căruia i se reproșează că e ”prea moale” și că n-a fost în stare să-și găsească un loc de muncă, de circa 1 an de zile, deși se pretinde ”specialist”.

Alegerile ar fi câștigate de actualul primar, Cristian Matei, care a fost creditat cu 54,03%. Practic, Matei i-a bătut pe cei de la T9 în propriul lor sondaj! Asta chiar dacă inițiatorul a încercat manipularea intențiilor de vot, cu unele întrebări tendențioase, menite să conducă spre un vot al propunerilor T9. Sondajul este departe de a fi corect realizat, fiind mediatizat mai mult în cercul T9, motiv pentru care nici un alt candidat nu trece de 1%, situație cel puțin absurdă.

TurdaNews a realizat un sondaj online public, la care au avut acces toți cititorii celui mai citit site de știri locale, la finele lunii martie 2017.

În sondajul online pentru Turda, pe primul loc în intenția de vot a fost primarul Cristian Matei (PSD) cu 55,9%. Pe podiumul electoral s-au mai clasat Andrei Suciu (T9/USR) cu 13,6% și Adrian Nap (PMP) cu 9,1%.

Au mai punctat: Tudor Ștefănie/altul (PNL) - 8,9%, Mircea Irimie (ALDE) - 3,7%, Alexandru Cordoș/altul (PRU) - 1,8%.

Doru Anca (PRM) și Alexandru Ignat (PNȚCD) au obținut în jur de 1 procent.

Intenția de vot pentru un alt candidat, în afara celor menționați, este de 5%.


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Joi, 24 mai, ora 18.00:

Handbal, Liga Națională. Potaissa Turda - CSM București.

Sâmbătă, 26 mai, ora 18.00:

Fotbal. Olimpia Gherla - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...