fbpx

pmp 1300x300

Scrie un comentariu

Ceea ce era de așteptat, s-a întâmplat azi: turdeanul Mircea irimie a fost eliberat din funcția de secretar de stat, pe care o deținea în Ministerul Consultării Publice și Dialogului Social! Decizia vine după ce Irimie s-a asociat cu Daniel Constantin, exclus și el din ALDE și din Guvernul României, la solicitarea lui Călin Popescu Tăriceanu, care i-a retras sprijinul politic, în urma scandalului intern din ALDE.

 

Decizia prim-ministrului Sorin Grindeanu vine la doar o zi după ce Daniel Constantin a publicat o fotografie, pe pagina proprie de Facebook, în care făcea referire la ”un alt început”, dând de înțeles că pune bazele unei noi formațiuni politice, iar Mircea Irimie apărea și el în acea fotografie.

Citește și:

Mircea Irimie face parte din noul proiect politic al lui Daniel Constantin!

Decizia a fost publicată azi, în Monitorul oficial al României.

Excluderea lui Mircea Irimie din Guvernul României va fi urmată și de despărțirea acestuia de ALDE. Problemele în ALDE au apărut la începutul acestui an, după ce Daniel Constantin i-a adus unele acuzații liderului Călin Popescu Tăriceanu, care au fost urmate de retragerea sprijinului politic pentru Daniel Constantin, exclus din Guvernul României și excluderea din ALDE. Mircea Irimie a dat declarații publice, prin care îl susținea pe Daniel Constantin, încă de la debutul conflictului dintre cei doi, motiv pentru care eliberarea sa din funcție era doar o chestiune de timp.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator