Live Video
 

maxiprest mai2018

banner newdesign 28.04

Mircea Irimie, OUT din Guvern!

kaufland 650x100 22.12

Ceea ce era de așteptat, s-a întâmplat azi: turdeanul Mircea irimie a fost eliberat din funcția de secretar de stat, pe care o deținea în Ministerul Consultării Publice și Dialogului Social! Decizia vine după ce Irimie s-a asociat cu Daniel Constantin, exclus și el din ALDE și din Guvernul României, la solicitarea lui Călin Popescu Tăriceanu, care i-a retras sprijinul politic, în urma scandalului intern din ALDE.

 

Decizia prim-ministrului Sorin Grindeanu vine la doar o zi după ce Daniel Constantin a publicat o fotografie, pe pagina proprie de Facebook, în care făcea referire la ”un alt început”, dând de înțeles că pune bazele unei noi formațiuni politice, iar Mircea Irimie apărea și el în acea fotografie.

Citește și:

Mircea Irimie face parte din noul proiect politic al lui Daniel Constantin!

Decizia a fost publicată azi, în Monitorul oficial al României.

Excluderea lui Mircea Irimie din Guvernul României va fi urmată și de despărțirea acestuia de ALDE. Problemele în ALDE au apărut la începutul acestui an, după ce Daniel Constantin i-a adus unele acuzații liderului Călin Popescu Tăriceanu, care au fost urmate de retragerea sprijinului politic pentru Daniel Constantin, exclus din Guvernul României și excluderea din ALDE. Mircea Irimie a dat declarații publice, prin care îl susținea pe Daniel Constantin, încă de la debutul conflictului dintre cei doi, motiv pentru care eliberarea sa din funcție era doar o chestiune de timp.


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Joi, 24 mai, ora 18.00:

Handbal, Liga Națională. Potaissa Turda - CSM București.

Sâmbătă, 26 mai, ora 18.00:

Fotbal. Olimpia Gherla - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...