Live Video
 

maxiprest mai2018

banner newdesign 28.04

Mircea Irimie face parte din noul proiect politic al lui Daniel Constantin!

kaufland 650x100 22.12

Turdeanul Mircea Irimie, fost deputat și în prezent secretar de stat în Guvernul României, face parte din noua construcție politică pe care o pregătește Daniel Constantin, după ce acesta din urmă a fost exclus din ALDE, în urma conflictului cu Călin Popescu Tăriceanu.

 

Daniel Constantin a publicat fotografia de mai sus, pe pagina de Facebook, cu un comentariu sec: ”Un alt început!”. El dă de înțeles că fotografia a fost făcută la o întâlnire a foștilor conservatori din ALDE, în care s-a dezbătut formarea unui alt partid politic, după scandalul existent în ALDE, care a dus la nemulțumirea unor foști membri PC.

Intenția lui Daniel Constantin, privind înființarea unui nou partid politic, a apărut în presa centrală în cursul zilei de vineri.

Citește și:

stiripesurse.ro: Daniel Constantin își face partid!

Recent, un grup de la Cluj a lansat o scrisoare deschisă, acuzându-l pe Călin Popescu Tăriceanu că nu-i reprezintă și că nu-l recunosc de președinte în cadrul partidului, acuzele fiind îndreptate și împotriva deputatului Steluța Cătăniciu.

Citește și:

ALDE se rupe din interior, de la Cluj: ”Daniel Constantin este și va rămâne președintele nostru!”

Din noua construcție politică a lui Daniel Constantin se pare că face parte și turdeanul Mircea Irimie. Cel puțin, el apare în fotografia cu ”noul început” al lui Daniel Constantin. Mircea Irimie nu a făcut nici o referire pe contul său de Facebook, la noul proiect politic, azi publicând informații cu referire la poziția sa de secretar de stat în cadrul Ministerului Consultării Publice și Dialogului Social.

Datorită apropierii sale de Daniel Constantin, s-a vehiculat faptul că Mircea Irimie are zilele numărate în Guvernul României, Călin Popescu Tăriceanu făcând presiuni pentru a-l exclude din poziția ocupată în acest moment.


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Joi, 24 mai, ora 18.00:

Handbal, Liga Națională. Potaissa Turda - CSM București.

Sâmbătă, 26 mai, ora 18.00:

Fotbal. Olimpia Gherla - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...