Live Video
 

maxiprest mai2018

banner newdesign 28.04

Marian Morar acuză: Mascaradă la alegerile interne din PMP Câmpia Turzii!

kaufland 650x100 22.12

Fostul președinte al PMP Câmpia Turzii, Marian Morar, susține că habar nu avea de organizarea alegerilor interne din cadrul organizației locale, reproșând faptul că mulți membri PMP au aflat din presă de alegerile interne. Marian Morar reproșează că nu s-a ținut cont de prevederile statutare și că majoritatea celor aflați acum în conducere au abandonat partidul și s-au înscris în alt partid, în preajma alegerilor parlamentare.

 

”E cel putin trist pentru mine sa aflu din presa locala ca partidul pe care l-am construit cu greu, in ani de munca, la Campia Turzii, a organizat alegeri interne fara sa tina cont de cele mai elementare prevederi statutare.

E cel putin jenant pentru noua conducere ”aleasa” ca 200 de membri vechi, care au muncit si au  pus suflet in aceasta constructie politica sa afle si ei din presa ca au fost alegeri la ei in organizatie si ca in locul lor au votat 20 de persoane dintre care pana ieri multi erau membrii unui alt partid.

E cel putin nestatutar ca noul presedinte interimar al PMP Cluj (numit tocmai in scopul organizarii alegerilor), sa gireze o astfel de mascarada in care 20 de oameni prezenti voteaza, iar pe procesul verbal apar 80, doar pentru a-si putea instala la Campia Turzii o gasca loiala lui, netinand cont ca acele persoane au abandonat partidul in plina campanie pentru parlamentare si s-au inscris in alt partid.

Este extrem de neelegant ca dupa ce te-ai folosit de cele 8000 de voturi obtinute de PMP Cluj (in timp ce la Salaj ai adunat sub 3000 de voturi), pentru a deveni senator, sa vi din calitatea de presedinte interimar la Cluj si sa distrugi tot ce altii au construit pana acum, prin munca si sacrificii, avand ca singur scop obtinerea functiei de presedinte ales.        

Imi suna in minte o zicala veche care se potriveste foarte bine cu situatia actuala a PMP Cluj: Daca esti dispus sa omori un cal doar pentru a-l incaleca, vei sfarsi prin a calari un cal mort”, a declarat Marian Morar.


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Joi, 24 mai, ora 18.00:

Handbal, Liga Națională. Potaissa Turda - CSM București.

Sâmbătă, 26 mai, ora 18.00:

Fotbal. Olimpia Gherla - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...