fbpx

pmp 1300x300

Scrie un comentariu

Horațiu Bretoiu a redevenit președinte al PMP Câmpia Turzii, în urma alegerilor care au avu loz azi, în prezența senatorului Vasile Cristian Lungu, președintele interimar al organizației județene a PMP.

Din Biroul Politic Local vor mai face parte, printre alții, Adrian Toth, Adrian Mischian, Doru Chiper, Laurențiu Bondor, Vasile Plăcintar, Remus Pricopie și Mihai Pop.

În ultimul an, organizația PMP Câmpia Turzii a trecut prin unele frământări interne, care au condus la detronări succesive ale conducerii locale. Inițial, Marian Morar era la conducerea partidului. Ulterior, în preajma alegerilor locale, Marian Morar a fost detronat, organizația fiind preluată de Horațiu Bretoiu, care a participat la alegerile locale din iunie anul trecut. Majoritatea apropiaților lui Marian Morar au părăsit PMP, participând în alegeri sub sigla PND. Marian Morar nu a părăsit partidul, însă devenise un simplu membru de partid. În urma alegerilor locale, Horațiu Bretoiu a câștigat un mandat de consilier local.

Ulterior, Marian Morar a redevenit în fruntea organizației, după ce fostul deputat Adrian Gurzău, a fost îndepărtat de la conducerea organizației județene, în urma problemelor de natură penală pe care le-a avut. La un moment dat, Marian Morar a solicitat demisia din Consiliul Local a lui Horațiu Bretoiu, acuzând că listele s-ar fi făcut ilegal. Horațiu Bretoiu și-a dat demisia, iar la vremea respectivă s-a vehiculat că toți candidații PMP de pe lista pentru Consiliul Local, apropiați ai lui Horațiu Bretyoiu, și-ar fi dat demisia din partid, înscriindu-se în PNL.

Cert este că a trecut ceva vreme până când, în Consiliul Local Câmpia Turzii, a fost validat mandatul de consilier local din partea PMP, a lui Adrian Mischian (la ultima ședință de Consiliu Local). Între timp, puterea lui Marian Morar în organizația locală a început din nou să apună, concomitent cu revenirea lui Horațiu Bretoiu. Victoria acestuia în organizația locală a fost consfințită în urma alegerilor de azi.

 

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator