Live Video
 

Polul naționaliștilor prinde contur!

modulo 550

terran 650

Polul naționaliștilor din România prinde contur, după ce PRU (Partidul România Unită), PRM (Partidul România Mare) și ND (Partidul Noua Dreaptă) au încheiat o alianță la nivel central, cu denumirea de Blocul Identității Naționale în Europa (B.I.N.E.), sub care se va participa la următoarele alegeri.

 

Conform protocolului încheiat la nivel central, fiecare dintre cele 3 formațiuni politice are câte 5 reprezentanți în forul de conducere al alianței (Biroul Permanent), printre cei 5 reprezentanți ai PRU aflându-se și fostul senator Alexandru Cordoș, președinte PRU Cluj și vicepreședinte la nivel național, având în responsabilitate zona de Nord-Vest a României. La nivel central, alianța BINE este condusă de Bogdan Diaconu, Adrian Popescu și Tudor Ionescu, fiecare reprezentând câte un partid politic.

Printre cei care și-au anunțat o posibilă alăturare acestui curent se numără și Gigi Becali, finanțatorul echipei FCSB (fostă Steaua).

Alianța BINE mizează pe un reviriment al naționalismului românesc, în contextul în care în Europa curentul naționalist a luat amploare în mai multe state. La alegerile parlamentare din decembrie 2016, PRU a reușit să câștige aproape 1000 de voturi la Turda, ceea ce poate reprezenta un nivel electoral de plecare mai mult decât optimist pentru naționaliștii turdeni, care își propun să acceadă în viitorul Consiliu Local.

Președintele PRU Turda, Răzvan Ciortea, spune că este optimist în ceea ce privește potențialul de creștere al noii formațiuni politice, având semnale și reacții foarte bune din partea turdenilor.


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

-

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...