Live Video
 

maxiprest mai2018

banner newdesign 28.04

Liberalii turdeni își aleg noua structură de conducere

kaufland 650x100 22.12

PNL Turda și-a programat azi adunarea generală electivă care va nominaliza noua configurație a Biroului Politic Municipal al liberalilor turdeni. Pentru funcția de președinte există un candidat unic: avocatul Nicolaie Giurgiu.

Practic, sunt primele alegeri organizate în sânul PNL Turda, după fuziunea dintre fostul PNL și fostul PDL, dar și după o perioadă de frământări interne.

Inițial, noul PNL Turda a fost condus de doi copreședinți: Tudor Ștefănie și Călin Felezeu. Ulterior, cei doi s-au retras din conducerea organizației locale, care a fost preluată de un trio format din Cristian Felezeu (liderul consilierilor liberali din Consiliul Local Turda), Ciprian Rigman (fostul PNL) și Marius Riter (fostul PDL). Frământările interne din cadrul PNL Turda s-au amplificat odată cu pierderea alegerilor locale, fostul primar PNL Tudor Ștefănie ocupând abia locul 3 în urma votului acordat de alegători, la alegerile locale din luna iunie 2016, câștigate de rivalii politici de la PSD Turda.

Recent, la Câmpia Turzii, alegerile interne au demonstrat că, practic, nu a fost nici o competiție internă, funcțiile fiind împărțite în urma unui acord intern, astfel încât nu au existat candidați mai mulți decât funcțiile existente.

Alegerile de la Turda vor avea loc la Restaurantul Expres, din centrul Turzii, începând cu ora 17.00.


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Sâmbătă, 26 mai, ora 18.00:

Fotbal. Olimpia Gherla - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...