Live Video
 

Alegeri la PNL Câmpia Turzii: Dorin Lojigan a fost ales președinte! (VIDEO)

modulo 550

terran 650

PNL Câmpia Turzii și-a ales, în această seară, noua structură de conducere a organizației locale, practic prima conducere aleasă după fuziunea dintre vechiul PNL și fostul PDL.

 

Alegerile au reprezentat mai mult o acțiune ce trebuia bifată în calentarul intern al partidului, toată structura de conducere fiind stabilită înainte de Adunarea Generală, iar candidații au fost exact atâția câți trebuiau să fie, pentru a ocupa funcțiile disponibile.

Președinte a fost ales primarul Dorin Lojigan. În funcția de vicepreședinte au fost aleși: Antal Iosif Adrian, Drăghici Dumitru, Ghemeș Sabin Marcel, Haiduc Ioan Cristian, Pătruțiu Mihail Iuliu, Rad Dan, Socaciu Alexandru Gabriel și Varodi Ioan.

Funcția de membru în Biroul Permanent Local a fost adjudecartă de: Crihălmeanu Călin Sprin, Dan Cristian Lucian, Goia Radu Andrei, Iurian Mihail Asdrian, Nicoară Emil, Pușcău Dorel, Văsîe Cătălin Eugen. În funcția de secretar al PNL Câmpia Turzii a fost ales Otvos Edgar Alexandru.

La alegerile de la Câmpia Turzii a participat președintele organizației județene, europarlamentarul Daniel Buda, care a apreciat că organizația liberalilor din Câmpia Turzii este un exemplu pentru modul în care s-a realizat fuziunea dintre fostul PNL și fostul PDL, dar și în ceea ce privește rezultatele electorale obținute, culminând cu câștigarea alegerilor locale în mod detașat.

După alegerea în funcția de președinte, cu 2 voturi împotrivă din cele 126 exprimate, primarul Dorin Lojigan le-a spus colegilor de partid că îi asigură încă de pe acum că alegerile locale din 2020 vor fi câștigate tot de PNL.


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

-

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...