Live Video
 

Alegeri la PNL Câmpia Turzii: Dorin Lojigan, unic candidat pentru funcția de președinte!

modulo 550

terran 650

Organizația locală a PNL Câmpia Turzii a programat pentru mâine, de la ora 18.00, la Palatul Cultural ”Ionel Floașiu” din localitate, primele alegeri interne după fuziunea dintre vechiul PNL, condus de actualul primar Dorin Lojigan și PDL-ul condus de actualul consilier județean, Cristian Haiduc.

 

Practic, se va alege Biroul Permanent Local și președintele unic al formațiunii, după ce în urma fuziunii s-a mers pe varianta cu doi co-președinți. Pentru fuincția de președinte există o singură candidatură, cea a primarului Dorin Lojigan.

După fuziunea dintre vechiul PNL și fostul PDL, noii liberali au câștigat detașat alegerile locale de anul trecut, obținând 8 mandate de consilier local, 2 mandate de consilier județean și funcția de primar al municipiului. A fost cea mai importantă victorie locală a liberalilor, la Câmpia Turzii, după 1990!

TurdaNews va transmite LIVE VIDEO Adunarea Generală a organizației PNL Câmpia Turzii, în cadrul căreia se va alege noua conducere statutară, dar și delegații pentru alegerea conducerii județene a partidului.


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

-

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...