Live Video
 

maxiprest mai2018

banner newdesign 28.04

Deputatul Cristina Burciu nu crede în discriminarea pozitivă

kaufland 650x100 22.12

Într-un interviu acordat ziarului Făclia, deputatul turdean Cristina Burciu a vorbit despre primele trei luni de activitate în Parlamentul României.

Cristina Burciu a câştigat din partea PSD Cluj, la alegerile generale din 11 decembrie 2016, un mandat de deputat. Cristina Burciu a fost a treia pe lista PSD Cluj pentru Cameră, ceea ce i-a asigurat fotoliul de parlamentar, după ce formaţiunea social-democrată a obţinut 59.894 de voturi şi un scor de 26,24%. Social democrata s-a născut la 24 martie 1969 şi este licenţiată în finanţe contabilitate, fiind absolventă a Universităţii ‘’Babeş-Bolyai’’.

Până în 2013 a lucrat în sistemul bancar după care a ocupat funcţia de director economic, respectiv director general interimar în cadrul Companiei de Apă Arieş din Turda. După preluarea mandatului de deputat, Cristina Burciu a devenit membru al Comisiei pentru politică economică, reformă şi privatizare.

„Primele trei luni au fost perioada de acomodare pentru mine, fiind la primul mandat. Cu toate acestea am încercat să accelerez cât de mult procesul, pentru că nu-mi doresc să fiu privită ca un învăţăcel, ci vreau să implementez ceea ce mi-am propus şi ceea ce am promis în campania electorală. Îi reprezint pe clujeni şi, în special, pe turdeni, locuiesc în Turda şi ştiu foarte bine cu ce probleme se confruntă oraşul. Am acum şansa să fac ceva efectiv în acest sens, clujenii şi mai ales turdenii mei m-au investit cu încredere, rămâne să confirm....Fac parte în Parlament dintr-o comisie foarte ofertantă, respectiv cea de politică economică şi priorităţile mele sunt îmbunătăţirea mediului economic din regiunea noastră, combaterea şomajului, creşterea numărului şi a calităţii locurilor de muncă, combaterea sărăciei şi a excluziunii sociale. Mai mult, în Turda, eu fac parte dintr-o echipă formată în urmă cu câţiva ani în jurul primarului oraşului, domnul Cristian Matei. Vreau să fiu o prelungire a administraţiei locale în Parlament şi să sprijin prin orice pârghie legală comunitatea noastră, să aibă acces la finanţare şi proiecte atât de necesare. Mă bazez foarte tare pe echipa puternică creată la Turda şi pe experienţa mea de economist. Cred că vom avea un mandat de succes şi eu şi clujenii şi turdenii care m-au trimis să-i reprezint în Parlament” declară Burciu pentru Făclia.

Întregul interviu poate fi citit aici: http://ziarulfaclia.ro/deputatul-psd-cristina-burciu-nu-cred-in-discriminarea-pozitiva/


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Joi, 24 mai, ora 18.00:

Handbal, Liga Națională. Potaissa Turda - CSM București.

Sâmbătă, 26 mai, ora 18.00:

Fotbal. Olimpia Gherla - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...