marian morar
m install
nello construct

T9 merge braț la braț cu cel care și-a recunoscut crimele!

zamblau eugen
floris

Asociația T9 nu se dezice de Daniel Doboș, după ce acesta și-a recunoscut crimele comise în Germania, pentru care a făcut mai bine de 15 ani de închisoare, chiar dacă acesta a mințit (și minte în continuare!), ascunzând adevărul despre trecutul său.

 

Daniel Doboș a fost nevoit să renunțe la funcția de președinte al USR Turda, iar aseară a fost nevoit să-și anunțe și demisia din USR, după ce conducerea centrală a partidului a anunțat că acesta va fi verificat, de către Comisia de Etică, dacă trecutul său (în care apar 2 crime, comise cu cruzime și cu premeditare) respectă criteriile de integritate ale partidului. 

Asociația T9 pare a nu avea criterii de integritate, așa că fostul condamnat penal pentru crime și-a găsit locul în asociația condusă de Andrei Suciu, și el un personaj despre care apar tot mai multe adevăruri tulburătoare. Asociația T9 chiar a dat publicității un mesaj de susținere pentru Daniel Doboș. Nu este exclus ca în spatele acestui mesaj să se ascundă amenințarea lui Emil Turdean că va sista finanțarea asociației și o va scoate în stradă (T9 având sediul într-o clădire care îi aparține lui Emil Turdean), Emil Turdean fiind nașul lui Daniel Doboș. Conform surselor noastre, următorul pas ar fi ”decapitarea” lui Andrei Suciu (se așteaptă doar momentul prielnic), pentru ca T9 să-și pună în practică intențiile politice, cu Daniel Doboș ”vârf de lance” și posibil candidat la Primărie!

Chiar dacă și-a recunoscut crimele, Daniel Doboș încă minte cu privire la trecutul său, spunând că ar fi fost reabilitat, că are legătură cu activitatea sa din legiunea Străină sau că ar fi comis crimele în calitate de bodyguard al unui om de afaceri italian. TurdaNews, însă, va prezenta adevărul, în scurt timp!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: