fbpx

1380 x 300 TURDA NEWS

650x250 TURDA NEWS

PRO650x200 turda news mobil

PRO1380x300 turda news

 
 

890x300 01

Scrie un comentariu

124577512 3607208802633070 2531265432895343150 o

În timp ce toată presa locală tace pe marginea pușcăriei pentru crime făcută de liderul USR Turda, Daniel Doboș, presa județeană și națională a intrat deja pe firul acestui subiect! Daniel Doboș, a dat azi o declarație pentru postul NCN Cluj, în care recunoaște că a făcut închisoare pentru că a ucis 2 oameni! Până acum, a dat-o la întors!

”A rezultat un mini-interviu în care Daniel Doboș recunoaște că a ucis doi oameni și că a făcut închisoare pentru acest lucru, dar (așa rezultă) nu realizează care ar fi problema de i se răscolește trecutul acum, când a decis să intre în politică. Așa cum nici noi nu pricepem care ar fi înnoirea clasei politice pe care ar putea-o face un om condamnat pentru dublă crimă. Chiar dacă, după 25 de ani, de la neferictele întâmplări, domnia sa se poate lăuda cu un cazier curat. Nu cazierul se pune în discuție, ci moralitatea faptelor.”, menționează Ziar de Cluj.

Că Daniel Doboș (foto stânga) nu realizează gravitatea faptelor comise, rezultă din răspunsul dat la întrebarea ”câți ani ați făcut?”: ”Mult prea puțini ca să fie relevant”. TurdaNews a fost singurul organ de media local care a spus, cu subiect și predicat, că Daniel Doboș a făcut peste 15 ani de închisoare în Germania!

De subiect au fost interesați și jurnaliștii de la flux24.ro, un site de știri naționale (citește AICI), dar și cei de la bugetul.ro (citește AICI). În schimb, presa locală continuă să tacă... În schimb, T9/USR a pornit un atac furibund la adresa TurdaNews, folosind tot felul de minciuni.

Citește și:

T9/USR atac MINCINOS la adresa TurdaNews, după dezvăluirile despre anii de pârnaie ai lui Daniel Doboș! Citește ADEVĂRUL!

Problema este că nici în acest moment Daniel Doboș nu spune câtă pușcărie a făcut și nici pentru ce a fost condamnat (nu a fost misiune, nu a fost autoapărare, nu în calitate de bodyguard, în dosar menționându-se că crimele, comise în zile diferite, au fost comise cu cruzime și cu premeditare!).

Daniel Doboș este finul lui Emil Turdeanu (foto mijloc), cel despre care se afirmă că ”face jocurile” în USR Turda. Daniel Doboș este și membru important al T9, asociație condusă de Andrei Suciu (foto dreapta) și el un apropiat al lui Doboș.

De altfel, Ziar de Cluj a oferit o ”lecție” jurnalistică în privința interesului pe care mass media trebuie să-l manifeste pentru un subiect de acest gen, în care președintele unei filiale de partid a făcut ani grei de închisoare după ce a ucis 2 oameni.

”În concluzie: Daniel Doboș a recunoscut că a ucis două persoane și că a executat ani de închisoare (chiar dacă nerelevanți din punctul său de vedere), dar nu pricepe de ce se răscolește acest trecut al său.

Îi explicăm noi: faptul că prin numirea sa ca președinte al USR Turda devine persoană publică și, ca persoană publică, acest trecut devine fix public. Iar acel trecut este cel care poate să-l definească în fața alegătorilor. Alegătorii TREBUIE să știe cui își încredințează votul, mass media ESTE OBLIGATĂ să facă publice aceste detalii. În final, alegătorii vor decide dacă înnoirea clasei politce se face cu oameni cu trecut incert, chiar dacă aceștia și-au ispășit pedeapsa.”, menționează Ziar de Cluj.

Vezi mai jos un fragment din articolul de pe Ziar de Cluj:

Și știrea difuzată de NCN Cluj:

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate