fbpx

 
 
Scrie un comentariu

În USR Turda, ”patronul” organizației locale, Emil Turdeanu (foto stânga), face ce vrea, după ce și-a cumpărat filiala pentru sine, pe post de breloc. Așa că numirea (oficial, ”alegerea”) finului său, Daniel Doboș (foto dreapta), în poziția de președinte al USR Turda pare ceva firesc, în ciuda faptului că acesta a făcut ani grei de închisoare în Germania, pentru crimă! Practic, va fi primul președinte de partid dublu criminal, din istoria Turzii!

 

Promovarea fostului condamnat penal a fost realizată după ce USR-iștii turdeni au rămas doar câțiva, respectiv cei din gașca lui Emil Turdeanu, după ce Liviu Ceclan a părăsit formațiunea, în urma scandalurilor interne și a faptului că era convins că nu promovând niște nulități se poate face politică onestă.

În ceea ce privește mega-scandalul în care e implicat, Daniel Doboș a evitat să comenteze despre anii grei de închisoare. Într-o postare pe o pagină de socializare, în care anunța că în urmă cu câteva zile a fost ales președinte USR Turda, Daniel Doboș a încercat să dea câteva explicații, voalate, pe ocolite.

Citește și: 

CUTREMURĂTOR! T9 și Andrei Suciu, asociați cu un dublu criminal?!

”Unele dintre legendele urbane sunt chiar adevarate. Am fost parasutist in Legiunea Straina, am fost Garda de Corp a unui om de afaceri Italian si da, mi-am utilizat chiar si arma din dotare. Am primit o alta identitate pentru ca in Romania comunista mi-a fost retrasa cetatenia. Pierre Dassilu exista. Sub acest nume am participat la misiuni de lupta...”, a comentat Daniel Doboș, proaspătul președinte al USR Turda.

Însă, ce nu explică el este cum, în calitate de ”gardă de corp”, cum susține, a UCIS 2 persoane, în 2 zile diferite... Practic, nu e vorba de ”gardă de corp”, ci de ”crimă la comandă”, motiv pentru care a fost condamnat la ani grei de închisoare. Iar pentru că politica în România a ajuns la un nivel mediocru, musai trebuia să ajungă președinte de partid! Că așa a vrut nașul Emil Turdeanu!

USR și-a ”cumpărat” și jurnalist!

Pe lângă mișcarea cu plasarea finului său în poziția de președinte al USR Turda, Emil Turdeanu a acaparat și un jurnalist cu rezultate mediocre, Horea Hudrea, care deține siteul infoaries.ro, site cu o audiență insignifiantă. Asta nu-l împiedică pe Daniel Doboș să se comporte ca o prostituată intelectuală, ”lăudând” performanțele jurnalistice... inexistente!

Referitor la faptul că ”a decis să renunțe la contracte de publicitate cu Primăria Turda”, informația este cu tentă de manipulare/dezinformare. Horea Hudrea (InfoAries.ro) a ”renunțat” la contracte doar după ce a văzut că în luna de monitorizare, pentru stabilirea valorii contractului, în funcție de audiență, nu reușise să aibă o minimă performanță. Primăria Turda anunțase încă din luna februarie că se va trece la o nouă etapă în relația cu mass media locală (publicare de anunțuri/comunicate/licitații/angajări/spectacole/informații de interes public), plata urmând să se facă în baza unor criterii de audiență, așa cum e normal (deși noul sistem se bazează pe rezultate de audiență, cel mai dezavantajat site de știri este TurdaNews, siteul cu cea mai mare audiență locală). ”Luna de referință” este luna martie 2017.

Referitor la ”jurnalismul profesionist turdean” (care nu a scris nimic despre condamnarea lui Daniel Doboș, din Germania, preferând să-și bage capul în nisip, precum struțul!), chiar susținători ai lor le-au atras atenția că scrierile sunt departe de a fi ”profesionist” făcute, fiind pline de greșeli, invenții și minciuni.

Iată un dialog elocvent, în acest sens, în care un ”simpatizant” le atrage atenția asupra minciunilor, exagerărilor și dezinformărilor din ziarul lor:

 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate