Live Video
 

maxiprest mai2018

banner newdesign 28.04

PNL Turda evacuat din sediul situat în centrul Turzii!

kaufland 650x100 22.12

Liberalii au fost evacuați din sediul deținut în centrul municipiului Turda, care a fost sediul PDL, iar apoi a devenit sediu PNL, după fuziunea dintre cele două partide. Însă, liberalii au ajuns să dețină două sedii, unul în centrul Turzii și unul pe strada Libertății, administrația locală notificându-i că trebuie să aleagă doar unul dintre sedii, lucru refuzat de liberali.

„Este adevărat, s-a pus în aplicare o decizie a instanței, decizie pe care noi am contestat-o, dar mai multe informații deține domnul Nicolae Giurgiu, că dânsul s-a ocupat de caz. În ceea ce privește sediul de pe strada Libertății, nu avem contract acolo, dar am plătit chiria pe tot anul. În 27 de ani nu s-a mai întâmplat ca PNL Turda să rămână fără sediu”, a declarat fostul lider al PNL Turda, fostul primar Tudor Ștefănie, pentru Ziar 15 Minute.

Liberalii turdeni sunt într-o situație incertă în privința deținerii unui sediu, în condițiile în care nu au un contract valabil pentru sediul de pe strada Libertății, plata chiriei pe întreg anul neechivalând cu un contract valabil pe locație.

Recent, PNL Turda a avut o reacție publică prin care critica faptul că PSD ar deține două sedii, unul pe strada Libertății, iar altul (de cartier) pe strada Roșiori, într-un spațiu privat.


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Sâmbătă, 26 mai, ora 18.00:

Fotbal. Olimpia Gherla - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...