Live Video
 

maxiprest mai2018

banner newdesign 28.04

Mircea Irimie, vicepreşedinte ALDE: În ALDE se încearcă o preluare ostilă de putere. Vrem congres statutar, cu alegeri de jos în sus

kaufland 650x100 22.12

Vicepreşedintele ALDE, Mircea Vicenţiu Irimie reacţionează în conflictul existent în interiorul ALDE cu privire la organziarea congresului pentru alegerea unei noi echipe de conducere, precizează replicaonline.ro.

‘‘Zvonurile privind trădările trebuie să înceteze iar cei care le răspândesc ar face bine să se oprească. Susţinem guvernul, orice s-ar întâmpla şi nu ştiu ca vreun coleg din ţară să plece din partid. ALDE a fost construit pe structura Partidului Conservator, cu membri şi organizaţii în fiecare judeţ din ţară. Cei care promovează astăzi alte ipoteze să nu uite acest lucru’’, a declarant Irimie, pentru sursa citată.

Secretar de stat la Ministerul Consultării Publice şi Dialogului Social, turdeanul Mircea Irimie spune că în ALDE este necesară organizarea congresului pentru alegerea unei echipe de conducere şi a unui preşedinte unic, însă cu respectarea statutului.

‘‘Cu toţii ne dorim congres, dar vrem ca lucrurile să fie făcute statutar, cu alegeri de jos în sus. Ce s-a întâmplat până acum, cu delegaţii permanente întrunite în afara cadrului statutar în mai multe judeţe este regretabil. Se vede o forţare a acestui congres, o încercare de scindare şi o provocare la adresa multor colegi din ALDE. Se doreşte promovarea unui mod greşit de a face politică ce nu are nimic în comun cu valorile liberale. Delegaţiile permanente nu sunt constituite în mod legal, din punct de vedere al statutului partidului. Deci şi deciziile lor, pe lângă că au fost contestate de anumiți colegi pe formă şi pe fond, ele în mod normal sunt lovite de nulitate’’, a adăugat Mircea Irimie, care acuză de “încercare de preluare ostilă a puterii şi de generare a unei situaţii de blocaj”.

 


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Sâmbătă, 26 mai, ora 18.00:

Fotbal. Olimpia Gherla - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...