fbpx

Icon Scrie un comentariu

Petre Pop

Consilierul județean Petre Pop a avut o reacție halucinantă în această seară, după ce Curtea de Apel i-a admis ”parțial” acțiunea împotriva Agenției Naționale de Integritate, respectiv pentru perioada de șef al Administrației Piețelor, dar nu și pentru perioada de administrator public, până în 22.11.2012.

”Întodeauna adevărul iasă la lumină! După ce un timp destul de îndelungat s-a speculat o posibilă stare de incompatibilitate în care m-am aflat, după ce am fost reclamat la Agenția de Integritate încercându-se discreditarea mea, astăzi, justiția prin Curtea de Apel Cluj, a dat un verdict, anume acela ca nu am încălcat regimul juridic al incompatibilități sau a conflictului de interese. 

Trebuie să mulțumesc colegilor din echipă, prietenilor si familiei mele, că au avut încredere în mine. Chiar dacă unii au încercat să ne învingă prin demagogie si denigrare, nu au reușit! Timpul a demonstrat că suntem o echipă cu viziune, o echipă care peste trei ani, va reda municipiului Câmpia Turzii, liniștea, echilibrul si buna înțelegere de care are nevoie o comunitate pentru a se dezvolta normal.”, a scris Petre Pop pe contul său de Facebook.

Pop Petre Pozitie

Citește și:

Poziția incredibilă a consilierului județean Petre Pop îl va pune într-o situație delicată în momentul în care va ataca actuala decizie a Curții de Apel, pentru că el nu este ”curat 100%”, pentru că instanța ”menţine restul constatărilor şi dispoziţiilor din raportul de evaluare atacat”. Ori, nu peste mult timp, Petre Pop va trebui să explice de ce atacă cu recurs o decizie care i-a fost favorabilă!

Confuzia a fost amplificată și de unele organe de media sau jurnaliști care nu au noțiunea juridică a unor termeni de genul ”admite în parte” și ”menține restul comstatărilor”. Pentru cei care nu au fost atenți la acuzația ANI, precizăm că ea se referea la două aspecte: perioada în care Petre Pop a fost șeful Administrației Piețelor și perioada în care a fost Administrator Public (până în 22.11.2012, menționată de ANI).

Petrepop Ziar15

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator