fbpx

Scrie un comentariu

Consilierii PMP, care vor accede în Consiliul Local Turda, vor susține demersurile, proiectele și soluțiile promovate de candidatul independent Andrei Suciu. Astfel, suntem singurul partid care a anunțat public acest lucru! Pentru o susținere cât mai largă în Consiliul Local, vă solicităm sprijinul pentru votul acordat listei de consilieri locali ai PMP, în condițiile în care votanții candidatului independent Andrei Suciu cu siguranță nu vor vota cu trioul Ștefănie-Matei-Irimie.

 

”Andrei Suciu are o viziune bună în ceea ce privește reforma în administrația locală. De unul singur, nu poate face nici o schimbare. În cazul în care va reuși să câștige Primăria Turda, are nevoie de sprijin în Consiliul Local. Noi suntem dispuși să i-l acordăm! Ar fi foarte bine dacă cetățenii care îl votează pentru funcția de primar să pună ștampila pe semnul electoral ”Mărul” (PMP), pentru ca sprijinul în Consiliul Local să fie cât mai larg.

În cazul în care Andrei Suciu nu va câștiga Primăria și în condițiile în care nu s-a înscris în cursa pentru un loc în Consiliul Local, grupul consilierilor PMP va iniția discuții cu Andrei Suciu, pentru ca ideile și dezideratele acestuia să nu moară după alegerile din 5 iunie, ci să fie promovate în viitoarea administrație locală, cu sprijinul consilierilor PMP, cărora votanții săi le vor acorda sprijinul. Împreună putem duce schimbarea până la capăt!”, a spus Adrian Nap, președintele PMP Turda.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator