fbpx

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

D-le primar, ați fost prezent la deschiderea hotelului. Avem câteva observații și un sfat pentru dumneavoastră.

Suntem Asociație civică, deci ne pasă de ce se întâmplă în Turda… E bine că s-a mai deschis un hotel în micul nostru oraș, însă turdenii s-ar bucura dacă lucrurile n-ar funcționa doar după calendarul electoral. Nu prea mai merg trucurile astea vechi, au început oamenii să se prindă…

Asfaltări electorale, hoteluri deschise cu o săptămână înainte de alegeri… Dar cu gunoiul din spatele blocurilor ce facem? Cu podul de la A&A care de aproape un an stă să cadă și nu s-a făcut nimic… azi-mâine vine iarna, când îl reparăm?

Am mai observat un lucru: vă pricepeți la toate, vă place să vi se dea raportul: cât costă camerele, ce condiții au turiștii, toate discutate în fața camerelor de filmare. Ca sa vadă turdeanul de rând cum vă preocupă problemele orașului… Exact la fel proceda și dictatorul de la Scornicești, mereu în centrul atenției, gata să dea indicații prețioase … Avem o întrebare referitoare la noul hotel: cum facem că vine vara și canalizarea din centru începe să miroasă cam urât….

Iar în final avem un sfat: cereți părerea unui stilist când vă îmbrăcați. Sunt cam lungi manșetele la sacou. Asta bineînțeles dacă nu cumva vreți să nu se vadă brățările.

Asociația T9.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate