marian morar
m install
nello construct

PSD Câmpia Turzii: Școală de pescuit pentru copii, la Complexul ”Trei Lacuri”

zamblau eugen

PSD Câmpia Turzii a anunțat un posibil proiect pentru copiii din localitate, care constă în inițierea unor cursuri de pescuit, în zona de agrement La Trei lacuri,  unul dintre consilierii din echipa social-democraților, Tavi Ciobanu, anunțând că se oferă voluntar pentru această activitate.

”Copiii sunt foarte importanti, ei sunt viitorul nostru de aceea trebuie să le acordăm atenția cuvenită. In calitate de consilier local si reprezentant al DIASPORA Câmpia Turzii, voi iniția un proiect care să învețe copiii să pescuiască. Este o modalitate de a educa copiii aproape de natură.

Avem o zona în care se poate implementa un astfel de proiect și anume ”Complexul Trei Lacuri’’. Eu mă voi implica ca și voluntar în acest proiect. Sunt convins că și alți pasionați ai pescuitului din Câmpia Turzii o să participe la aceasta scoală de pescuit pentru copii. Putem începe cu câteva cursuri pentru inițiere, după care să facem un program mai complex. Ce părere aveti? Astept sugestii…”, a spus Tavi Ciobanu, consilier local pe lista PSD Câmpia Turzii.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2