fbpx

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

PSD Câmpia Turzii a anunțat un posibil proiect pentru copiii din localitate, care constă în inițierea unor cursuri de pescuit, în zona de agrement La Trei lacuri,  unul dintre consilierii din echipa social-democraților, Tavi Ciobanu, anunțând că se oferă voluntar pentru această activitate.

”Copiii sunt foarte importanti, ei sunt viitorul nostru de aceea trebuie să le acordăm atenția cuvenită. In calitate de consilier local si reprezentant al DIASPORA Câmpia Turzii, voi iniția un proiect care să învețe copiii să pescuiască. Este o modalitate de a educa copiii aproape de natură.

Avem o zona în care se poate implementa un astfel de proiect și anume ”Complexul Trei Lacuri’’. Eu mă voi implica ca și voluntar în acest proiect. Sunt convins că și alți pasionați ai pescuitului din Câmpia Turzii o să participe la aceasta scoală de pescuit pentru copii. Putem începe cu câteva cursuri pentru inițiere, după care să facem un program mai complex. Ce părere aveti? Astept sugestii...”, a spus Tavi Ciobanu, consilier local pe lista PSD Câmpia Turzii.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate