fbpx

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

Dragi turdeni, ajutați-ne să scăpam Turda de cei care au oprit-o să se dezvolte timp de 26 de ani!

Vedem cum aceiași oameni încearcă să rămână la conducerea orașului, deși sunt autorii unui dezastru pentru Turda. În ultima săptămână i-am văzut pe toți trei – Ștefănie, Irimie și Matei – cum dezmint orice înțelegere, încercând să ne vândă iluzia unei lupte între ei. Nu vă lăsați amăgiți, realitatea este următoarea:

În perioada în care primar și viceprimar ai Turzii erau domnii Ștefănie și Irimie, Primăria Turda a efectuat plăți de peste 16 MILIARDE lei vechi pentru lucrări la Grădina Zoologică ce nu au fost vreodata realizate!! Așa spune raportul Curții de Conturi. DE CE ați plătit domnilor aceste sume dacă lucrările nu au existat??

Compania de Apă tarifează în mod nejustificat turdenii timp de ani de zile. Primăria nu face nimic, acceptă situația, deși ar avea puterea să schimbe conducerea Companiei de Apă. Matei dă vina pe Ștefănie, Ștefănie dă vina pe Matei, iar duminica dimineața merg împreună la un meci de handbal, să se distreze puțin.

Drumurile sunt într-o stare jalnică, Ștefănie ne spune că nu sunt bani și consideră subiectul încheiat. Consilierii locali ai partidelor conduse de Irimie, Matei și Ștefănie nu scot o vorbă în ședințele Consiliului Local, aprobă pe bandă rulantă tot ce propune primarul.

Fonduri de investiții nu sunt, lucrările pe bani publici sunt acordate acelorași firme care continuă să taxeze Primăria la maximum și să lucreze cât mai prost posibil. Atunci când toarnă asfalt prin Turda, regia Domeniului Public o face la prețuri de trei ori mai mari decât alte firme din țară.

Bugetul orașului e tot mai mic, dar Primăria alocă fonduri pentru lucrări aberante gen refațadizarea Casei de Cultură sau Sala Polivalentă la Turda.

Irimie se teme că ALDE nu mai intră la toamnă în Parlament și ar trece bucuros fie la PNL, fie la PSD. Nici primar nu i-ar displace, orice funcție e mai bună decât să se apuce iar de afaceri pe cont propriu.

Dragi turdeni, vreți să vă lăsați păcăliți în continuare de acești oameni?

Asociația T9 vă invită să susțineți SCHIMBAREA în Turda.

Vă cerem să-l susțineți pe Andrei Suciu în campania pentru Primăria Turda. Odată cu venirea lui Andrei la Primărie, fondurile orașului vor fi gestionate în mod corect, transparent, în beneficiul cetățenilor Turzii. Menționăm cu această ocazie că niciunul din membrii Asociației T9 nu va accepta vreo funcție de conducere în regiile publice ale municipiului Turda sau în vreun consiliu de administrație.

Noi vrem dezvoltarea orașului, nu urmărim interese personale.

Asociația T9.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate