m install
petlinii
nello construct

Un nou preşedinte la tinerii din PNL Câmpia Turzii

zamblau eugen
floris

Tinerii din PNL Câmpia Turzii şi-au ales o nouă conducere azi după-amiază. Fostul preşedinte, Alexandru Socaciu, care a condus TNL Câmpia Turzii timp de două mandate, a predat ştafeta colegului său mai tânăr, Mircea Varga (foto dreapta), care este consilier al senatorului Marius Nicoară. Acesta a fost ales de 78 din cei 83 de membrii care şi-au exprimat votul.

Primvicepreşedinte al TNL Câmpia Turzii a fost ales fostul preşedinte Alexandru Socaciu (foto stânga), iar vicepreşedinţi sunt: Marius Gligan, Adrian Drăghici, Călin Ladiş şi Flaviu Pop.

 

Din Biroul de Conducere al TNL fac parte, pe lângă preşedinte: Alexandru Socaciu, Marius Gligan, Călin Ladiş, Flaviu Pop, Adrian Drăghici, Flaviu Komuves, Relu Mureşan, Rareş Tămaş, Oana Vaivodă, Vlad Mornea, Cristina Maier (Ciubuc), Emilia Jucan, Gheorghe Rus şi Vasile Ionaş.

 

Noul preşedinte ales, Mircea Varga, este absolvent al Facultăţii de Marketing şi consilier al senatorului Marius Nicoară, la cabinetul senatorial din Câmpia Turzii. Mircea Varga şi-a propus crearea unui site al PNL Câmpia Turzii şi a unui blog al tinerilor liberali.

 

Preşedintele PNL Câmpia Turzii, consilierul Iosif Şandor, prezent şi el la alegeri, le-a vorbit tinerilor despre manipulările la care recurg o parte a mass mediei naţionale. Şandor a spus că Crin Antonescu, candidatul PNL la preşedinţie, este „un preşedinte care nu e împins din spate de servicii secrete şi de coproraţii care au devalizat ţara”. „Crin Antonescu este un tip periculos, pentru că nu este corupt şi pentru că nu s-a aliat cu bandiţii şi cu hoţii”, a concluzionat liderul PNL Câmpia Turzii.

 

Cel mai vechi membru al PNL Câmpia Turzii, Gheorghe Lazăr, le-a vorbit tinerilor despre modul în care PD s-a comportat în alianţa cu PNL şi despre dorinţa lui Traian Băsescu de a distruge PNL. Lazăr a spus că în momentul în care PD s-a aliat cu PNL avea doar 7-10% şi că ar fi murit dacă nu ar fi realizat acea alianţă, pentru ca ulterior Traian Băsescu să lupte cu toate forţele pentru distrugerea PNL. „Astăzi, România este condusă de FSN”, a încheiat Gheorghe Lazăr, cu referire la PSD şi PD-L.

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: