fbpx

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

USL Câmpia Turzii a petrecut până în zorii dimineţii alături de invitaţi la petrecerea de „Ziua Îndrăgostiţilor” organizată aseară în Club Armaghedon. Cu tema de „Bal al Îndrăgostiţilor”, tinerilor li s-a organizat şi un concurs în care să se înscrie cu perechea, pentru a putea câştiga o cină romantică la unul din restaurantele din oraş.

În faţa unui juriu format din Radu Hanga, candidatul PSD Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, preşedinte PNL, Ionuţ Geană, preşedinte TSD Câmpia Turzii şi Mircea Varga, preşedinte TNL Câmpia Turzii, cuplurile s-au întrecut în probe precum declaraţii de dragoste, dans, sau chiar probe mai provocatoare, fiind puşi să mănânce dintr-o savarină fără să se folosească în vreun fel de mâini.

La final s-au acordat patru premii, un premiu de „Popularitate” (Alexandru Suciu şi Virginia Măcicăşan), constând într-o cină romantică, un Premiu II (Florin Muntean şi Oana Cătană) şi un Premiu III (Andreea Panait şi Mircea Gligan) constând în cadouri şi produse cosmetice şi tot o cină romantică pentru cei clasaţi pe locul I. De asemenea, toate cuplurile au primit din partea organizatorilor certificate de căsătorie, valabile pentru o zi.

Responsabil de planificarea balului, preşedintele TNL Câmpia Turzii, Mircea Varga, a declarat că această petrecere a fost organizată atât pentru membri USL cât şi pentru cetăţenii Câmpiei Turzii, ca un prilej de relaxare, destindere şi bună dispoziţie.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate