Live Video
 

maxiprest mai2018

banner newdesign 28.04

Ştefănie rămâne liderul PDL Turda! A candidat singur! (galerie foto, video)

kaufland 650x100 22.12

Tudor Ştefănie a fost ales preşedinte al PDL Turda, în condiţiile în care nu a avut un contracandidat pentru cea mai importantă funcţie a democrat-liberalilor turdeni. Asta, cu toate că la începutul anului spunea că nu mai candidează pentru şefia organizaţiei locale.

Ba mai mult, tot atunci spunea, ca să-l contrazică pe deputatul Mircea Irimie, care a părăsit PDL acuzând că Ştefănie nu este dispus să predea şefia partidului nimănui, că "sunt cel puţin trei oameni care sunt pregătiţi" pentru o candidatură la şefia PDL Turda.

„Sunt de 18 ani în PDL. Am fost omul care am ştiut să înţeleg că trebuie să mă dau la o parte atunci când oameni politici de valoare lui Emil Boc, de pildă, au ajuns în partid. Nici acum nu îmi este frică să fac un pas în spate. Dimpotrivă, cred că acest lucru ne va ajuta foarte mult. În organizaţia din Turda avem tineri destoinici. Sunt cel puţin trei oameni care sunt pregătiţi şi care vor putea candida fără probleme", a spus Ştefănie, citat de Ziua de Cluj.

Ştefănie, atac la alianţa locală USL-PPDD

La alegerile de joi seară, Ştefănie şi-a motivat candidatura prin faptul că nu vrea să se spună că a fost laş în faţa "duşmanilor", dar nu a mai precizat ce s-a întâmplat cu cei oameni care puteau prelua şefia PDL Turda, dar nici măcar nu s-au mai înscris în cursa de alegeri.

Tudor Ştefănie nu a ratat ocazia de acritica alianţa locală USL-PPDD, acuzând că de când conduc Turda nu au făcut nimic, singurul scop fiind să acapareze posturile de conducere din societăţile subordonate şi să-şi angajeze clientela politică (vizionează discursul în materialul video de la finalul articolului).

Liderul PDL Turda şi-a manifestat încrederea că în 2016 PDL va cuceri majoritatea în Consiliul Local şi funcţia de primar, motivând că turdenii au văzut că USL şi PPDD nu au adus nimic bun.

Ştefănie - preşedinte, cu 3 voturi împotrivă!

Chiar dacă a candidat singur, Tudor Ştefănie nu s-a bucurat de un vot în unanimitate, la anunţarea rezultatelor votului, precizându-se că au existat şi 3 persoane care nu l-au agreat pe liderul democrat-liberal.

În urma deciziei celor 198 de membrii cu drept de vot, pentru funcţia de vicepreşedinte au fost aleşi (10 candidaturi pe 8 locuri): Faur Alexandru (165 v), Bichiş Sorin (160 v), Morar Andreea (159 v), Băginean Elena (153 v), Cucu Sever (152 v), Miron Remus (151 v), Bugnar Florin (150 v), Cordiş Lucian (146 v). Au ratat funcţia de vicepreşedinte: Daniela Florea (127 v) şi Jean Oprea (117 v).

Pentru funcţia de secretar executiv au fost aleşi (10 candidaturi pe 10 locuri): Mureşan Valer (186 v), Plăcintar Maria (185 v), Murea Sebastian (184 v), Papiu Lucian (183 v), Iurian Victoria (182 v), Iftimie Ioana (181 v), Podar Tarsiţiu (180 v), Ţuţu Ioan (180 v), Căţănaş Paul (172 v), Dinu Luca (172 v).

Trezorier al organizaţiei locale a PDL a fost aleasă Miron Nicolina (188 v).

Paul Căţănaş, noul preşedinte la tineret

Consilierul local Căţănaş Paul a fost ales noul preşedinte al organizaţiei de tineret a PDL Turda, după ce Andreea Morar şi-a predat mandatul, după 9 ani în care a fost la şefia tinerilor democrat-liberali.

Căţănaş Paul a fost preferat de 73 de tineri din PDL, în timp ce contracandidatul său, Bunea Tudor, a adunat doar 34 de voturi în favoarea sa. Primvicepreşedinte OT-PDL Turda este Pipaş Adriana (109 v), în timp ce secretar general a fost ales Luca Dinu (66 v), care l-a învins pe Rad Horaţiu (41 v).

Noii vicepreşedinţi ai OT-PDL Turda sunt: Boca Sanda (90 v), Cecan Eugen (91 v), Mirea Bogdan (82 v), Toma Paul (54 v), Chişiu Răzvan (65 v), Cordiş Vlad (65 v), Bucur Darius (68 v).

Secretarii executivi aleşi ai tinerilor democrat-liberali sunt: Baciu Cătălin (88 v), Pap Lucian (88 v), Cordiş Horaţiu (75 v), Feneşan Tudor (73 v), Rus Alina (72 v), Sălăgean Răzvan (70 v), Mărginean Petrică (66 v).

O galerie foto de la aceste alegeri puteţi vedea AICI.

Un material video de la alegerile PDL Turda, cu discursurile lui Tudor Ştefănie, Daniel Buda, Andreea Morar şi Radu Moisin, inclusiv momentul anunţării rezultatelor, puteţi vedea mai jos:


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Sâmbătă, 26 mai, ora 18.00:

Fotbal. Olimpia Gherla - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...