fbpx

pmp 1300x300

Scrie un comentariu

Din data de 23 de aprilie, 26 de membrii reprezentativi ai PRM Turda, în frunte cu fostul consilier local Stelian Mărginean, s-au înscris în organizaţia locală a PSD Turda.

"Este un partid al cărui obiectiv public este cetăţeanul cu toate problemele lui", a motivat Stelian Mărginean, care este şi preşedintele unui ONG care se ocupă de o categorie de pacienţi cu probleme de sănătate (APAH-RO). Referitor la plecarea din PRM, Mărginean a motivat că actuala conducere "a făcut o politică care nu mai viza interesul cetăţeanului". Mărginean a mai spus că a căutat soluţii, însă şi-a dat seama că în PRM nu se doreşte rezolvarea problemelor şi aplicarea unei politici în slujba cetăţeanului, aşa că a părăsit formaţiunea politică.

Cei 26 de foşti membrii PRM sunt numai o parte dintre cei care vor face trecerea din PRM la PSD. Conform lui Stelian Mărginean, în total ar fi vorba de circa 100 de membrii PRM, adică peste un sfert din organizaţia locală a partidului condus de Doru Anca.

Demisionarul din PRM şi proaspătul membru al PSD a declarat că nu a fost interesat de loc pe lista de consilier sau de funcţii în partid, fiind motivat mai mult de dorinţa de a face ceva "într-o echipă câştigătoare". Însă, preşedintele PSD Turda, Cristian Matei, a spus că Stelian Mărginean a fost propus pentru funcţia de vicepreşedinte al PSD Turda. Teoretic, funcţia era vacantă după excluderea din partid a lui Radu Stoica, fostul candidat al PSD Turda pentru funcţia de primar.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator