fbpx

 
 
1 Comentariu

padure copand 1

Măsurile de relaxare stabilite de autorități sunt o gură de oxigen binevenită pentru toată lumea. Turdenii au luat cu asalt spațiile verzi, doar că prea puțină lume mai are respect față de natură.

Într-o plimbare prin Cheile Tureniului făcută astăzi am avut parte dincolo de peisajele superbe și de exemple de nesimțire mai la tot pasul. Gunoaie aruncate peste tot, sticle de bere „pitite” printre stânci, muzică dată la maxim pe un teren privat în apropierea potecii turistice care urcă spre chei.

Nu vrem sau nu putem să ne civilizăm, nu ne respectăm pe noi, pe cei din jur și cu atât mai puțin natura.

Când mergi într-un asemenea loc singura muzică pe care vrei s-o asculți  este cea oferită de natură, cântec de păsărele, susurul apei etc.

Din păcate când vrei să urci pe poteca turistică care duce spre Cheile Tureniului, o superbă rezervație naturală, te întâmpină muzica de club dată la maxim pe un teren privat unde câțiva tineri se distrează. E adevărat nu poți condamna asta, pentru că în zonă pentru tineri sunt prea puține locații de petrecere a timpului liber, având în vedere și restricțiile impuse de pandemie acestea sunt tot mai limitate, dar să asculți vrând nevrând o muzică house dată la maxim care-ți sparge timpanele, atunci când încerci să te rupi de cotidian și să ai parte de puțină relaxare parcă e prea de tot!

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Eu · 23:01 29.06.2020
    Tineretul.. Inteligentii poporului.. Nu au respect pt nimic și nimeni... Asa sunt educați de părinți... Mulți bani pe mana lor, fără nici o responsabilitate, modele de carton, mult tupeu și din pacate multă PROSTIE!!!! Un om inteligent are și bun simt și respect.. Asta ne este viitorul!
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate