fbpx

1 Comentariu

gunoi chei

O superbă zonă turistică situată în apropiere de Turda, Cheile Turenilor nu a scăpat de actele de vandalism și de nesimțirea unor așa numiți „turiști”.

 

Duminică am vizitat obiectivul turistic Cheile Turenilor pentru o evadare în natură la început de toamnă. Dincolo de frumusețea peisajului, de stâncile abrupte și soarele călduț care te învăluie, te izbește nesimțirea unora, la care nu putem rămâne indiferenți!

Deși Consiliul Județean Cluj a amplasat containere de gunoaie cam din 30 în 30 de metri, încă mai sunt persoane care aruncă pe lângă recipient resturile provenite de la picnic sau le lasă pur și simplu lângă container deși acesta era aproape gol.

Nici panoul turistic de la intrare în Cheile Turenilor nu a scăpat de vandalizare acesta fiind „decorat” cu graffiti ca semn al nesimțirii „artistului” care a trecut pe acolo.

Putem face atât de multe prin lucruri mici, putem păstra natura intactă și o putem conserva pentru generațiile viitoare, totul este să facem un minim efort de bun simț și omenie.

panou chei

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Paul · 15:32 01.10.2019
    Buna ziua. Rezervatia Cheile Turenilor este mult mai mare decat zona despre care vorbiti. DIn pacate,cam peste tot sunt gunoaie si resturi ale trecerii "turistilor". Daca Primaria Tureni ar folosi persoanele asistate social la salubrizarea lunara a zonei si daca ar pune o pubela la intrarea dinspre sat,cred ca lucrurile ar sta altfel. Si iarasi, autoritatile locale ar trebui sa se implice mai mult prin amendarea persoanelor care depoziteaza moloz sau gunoi menajer in zona rezervatiei.Politistii locali nu sunt paznici ai Primariei,ei ar putea fi trimisi sa patruleze o data sau de doua ori pe zi in zonele in care circula sau campeaza turistii si sa le atraga atentia despre regulile ce trebuiesc respectate in rezervatie.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate