fbpx

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

Prefectul liberal Călin Platon a dezgropat securea războiului în lupta cu Consiliul Local Turda. Un război din care, în cele din urmă, nu va câştiga nimeni. Din punct de vedere administrativ. Pentru că, politic vorbind, PD-L a primit un dar nesperat.

În prag de campanie electorală, democrat-liberalii vor avea suficiente argumente, pe baza acestui “război” declanşat de prefect, să susţină că la alegerile de la finele lui noiembrie trebuie votaţi candidaţii PD-L, pentru a se putea forma un viitor guvern PD-L, pentru că în caz contrar, un eventual guvern PNL ar acţiona precum prefectul: cu “războaie” deschise pe toate fronturile! Evident, în detrimentul turdenilor…

De-aia susţin că, din punct de vedere politic, planul liberalilor este unul prost. Dacă nu chiar extrem de prost. Au ridicat mingea la fileu democrat-liberalilor. Şi nu cred că aceştia vor rata ocazia să puncteze decisiv. Mai ales că argumentele lor vor avea şi logică şi demonstraţie practică, prin acţiunea prefectului ce reprezintă guvernul liberal.

Şi, sincer să fiu, nu-i văd pe turdeni atât de masochişti încât să se rişte cu un vot acordat PNL-ului. Pentru că e vorba de viitorul comunităţii lor. Şi nimeni nu-şi doreşte războaie absurde, pornite din orgolii politice.

Probabil, după ce prefectul a dezgropat securea războiului cu Consiliul Local ce-i reprezintă pe turdeni, liderii democrat-liberalilor au zâmbit pe-ascuns şi au mulţumit Providenţei că liberalii vor intra în lupta electorală cu craca tăiată de sub propriile picioare. Pentru că liberalii nu au intrat în război cu PD-L-ul, ci cu turdenii! Ori asta înseamnă “nema vot” pentru Parlament în dreptul PNL.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate