fbpx

Scrie un comentariu

Nu vă amăgiţi!  Doar pentru că e „Valentine’s Day”, nicio persoană nu poate să iubească mai mult decât e capabilă propria sa inimă să o facă. Un ursuleţ de pluş mare şi roşu, sau o inimă imensă pe care scrie atât formal „Te iubesc!”, nu au ce căuta într-o trăire autentică a iubirii adevărate şi a fiorului ei gingaş şi curat.  

Apropo, oare de ce pe majoritatea inmilor acelea care se vând, e scris foarte mare „TE IUBESC!” cu nişte litere imense şi lăbărţate? Poate că doar ca să se umple decorul. Aceasta e de fapt marea dramă , în opinia mea. Să ajungi să spui „TE IUBESC!”, cum e scris pe acele pernuţe, sec şi doar ca să umpli un gol sau ca să mai ameliorezi o eventuală monotonie prezentă în relaţia cu cel de lângă tine.

Ce este, de fapt, acest „Valentine’s Day” şi cine ne programează nouă o zi anume în care să iubim? Ce facem în celalte zile din an? Ne iubim mai puţin partenerul sau partenera doar pentru că nu e „ziua îndrăgostiţilor”, nu e o “zi a iubirii”?

A iubi, e cel mai nobil sentiment! Iubirea o simţi, sau nu o simţi. Nu poţi să te laşi presat de împrejurări sau de evenimente precum „Valentine’s”, ca să poţi spune „Te iubesc!”, ca să poţi fi atent cu cel de lângă tine sau ca să îi dovedeşti cât de mult înseamnă pentru tine…

Aşadar, „Valentine’s Day”, este ceva mult prea comercial ca să aibă vreo legătură cu IUBIREA, care are alte unităţi de măsură decât nişte cadouri formale sau o „cină romantică”. Iubirea gravitează în jurul ADEVĂRULUI, RESPECTULUI, ÎNCREDERII ŞI STATORNICIEI. Atunci când eşti statornic în dragoste, nu o să îţi iei o pauză, în care te opreşti din iubit pentru o vreme, pentru că eşti prea obosit sau plictisit, iar când vine „ziua îndrăgostiţilor”, o să te-apuci din nou să iubeşti din toată inima. IUBIREA nu are nevoie de valentine’s day,IUBIREA trebuie sărbătorită în fiecare secundă, în fiecare minut, în fiecare oră, în fiecare zi, de către fiecare dintre noi!

TurdaNews este un portal informativ deschis oricărei persoane care vrea să-şi exprime opinia, în mod public, indiferent că e vorba de oameni politici, sportivi, oameni de afaceri, profesori, jurnalişti, reprezentanţi ai societăţii civile, cadre didactice etc. Ne puteţi transmite opinia dvs, pe diverse teme de interes, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator