Live Video
 

maxiprest mai2018

banner newdesign 28.04

Alin Sălăjean: „Începând de luni, 18 septembrie, voi debuta la Antena 1 Transilvania!”

kaufland 650x100 22.12

Dragi prieteni, în această viață, scopul principal este să evoluezi și să fii fericit, iar prin evoluție, fie ea spirituală, socială sau mentală, atingem fericirea.

 

Bunul Dumnezeu m-a binecuvântat cu o șansă la care visez de 11 ani, aceea de a lucra în televiziune și din acest motiv, vreau să împărtășesc și cu voi această fericire, pentru că toate mesajele de felicitare din ultima perioadă m-au măgulit și simțeam că un asemenea moment necesită un răspuns pe măsură.

Începând de luni, 18 septembrie, voi debuta la Antena 1 Transilvania, în cadrul emisiunii „Fresh matinal”, fiind coprezentator. Nu vreau să fac din acea veste vreo laudă și vă spun că este un proiect de început, pe termen scurt, dar care reprezintă împlinirea unui vis și o mare bucurie pentru mine.

Vă mulțumesc tuturor acelora care mă cunoașteți și care mă susțineți și fără de care eu nu aș fi omul de astăzi și vă spun tuturor că apreciez și am apreciat mereu fiecare gest de susținere din partea voastră.

Vă invit, așadar, ca începând de luni, să mă urmăriți pe frecvențele Antena 1 Transilvania în cadrul matinalului și să fiți aproape de mine aici pe facebook și în viața de zi cu zi, promițându-vă să rămân același Alin Sălăjean pe care-l cunoașteți.

Al vostru prieten, Alin Sălăjean

TurdaNews este un portal informativ deschis oricărei persoane care vrea să-şi exprime opinia, în mod public, indiferent că e vorba de oameni politici, sportivi, oameni de afaceri, profesori, jurnalişti, reprezentanţi ai societăţii civile, cadre didactice etc. Ne puteţi transmite opinia dvs, pe diverse teme de interes, la adresa redactia@turdanews.net.


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Sâmbătă, 26 mai, ora 18.00:

Fotbal. Olimpia Gherla - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...