Live Video
 

maxiprest mai2018

banner newdesign 28.04

Cristian Matei: „Festivalul de teatru de la Turda va deveni o emblemă a Transilvaniei!”

kaufland 650x100 22.12

Festivalul Internațional de Teatru este un festival creat pentru a aduce culoare, rafinament, valoare culturală. Este un festival care va duce numele Turzii departe.

 

Ne dorim ca viața culturală a orașului nostru să atingă un alt nivel, să avem o expunere internațională și să găzduim aici unii dintre cei mai mari artiști ai țării noastre și ai lumii.

Acest eveniment va deveni o emblemă a Transilvaniei de care ne vom bucura cu toții, nu doar iubitorii de artă dramatică. De asemenea, va fi un magnet de atragere a turiștilor în orașul nostru, iubitori de artă din toate colțurile lumii.

Suntem onorați că această primă ediție va aduce în lumina reflectoarelor nume mari ale teatrului românesc și nu numai. Vă doresc să vă bucurați de aceste zile frumoase, de spectacole, de invitații care vor păși în orașul nostru drag.

Cristian Octavian Matei,

Primarul Municipiului Turda

TurdaNews este un portal informativ deschis oricărei persoane care vrea să-şi exprime opinia, în mod public, indiferent că e vorba de oameni politici, sportivi, oameni de afaceri, profesori, jurnalişti, reprezentanţi ai societăţii civile, cadre didactice etc. Ne puteţi transmite opinia dvs, pe diverse teme de interes, la adresa redactia@turdanews.net.


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Sâmbătă, 26 mai, ora 18.00:

Fotbal. Olimpia Gherla - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...