m install
petlinii
nello construct

Rareș Borlea (Raoul): Nu pot să nu fiu furios, indignat și trist în același timp

zamblau eugen
floris

Nu pot să nu fiu furios, indignat și trist în același timp. Moartea Denisei Răducu a transformat fără voia ei sau a familiei, o tragedie a suferinței , a bolii și a morții intr-un câmp de tragere, un tribunal al nesăbuinței umane, într-o piață a judecătorilor, al oamenilor fără suflet într-o societate bolnavă de un cancer mult mai devastator decât cel cauzator de moarte.

 

Înainte de orice, înainte de a fi artist, Denisa Răducu a fost un suflet de om răpus prin suferința bolii la 27 ani. Crunt. Dureros. Probabil că văzând zilnic tabloul internautic și modul în care media a decis să ii gestioneze evoluția bolii și a stării ei de-alungul perioadei, boala a accelerat. E imposibil să îți fie bine când viața ta , suferința ta și in final moartea servesc în prima linie, într-un ritm de dezumanizare galopant, haotic, flămând, lipsit de bun simț, discreție, aproape inuman și chiar mizerabil, devoratorii de senzațional. 

Pe de altă parte, internetul și paginile de socializare unde libera exprimare este permisă oricui și oricum, această copilă a fost pusă la zid pentru genul muzical, etichetată pe alocuri ca o paria a muzicii, asta făcând din moartea ei pentru unii sau alții, mai mult sau mai puțin cunoscători ai vieții sau carierei ei, un lucru total neinteresant și o pierdere nesemnificativă peste care se poate trece ușor. Am văzut cu ochii mei mesaje care înjură sau instigă la discriminare doar pentru că a cântat manele. 

Chiar nu are importantă pentru nimeni că Denisa Răducu are părinți, are familie, și că s-a stins in suferință văzând și citind zilnic toate aceste judecați ale unei societăți bolnave, needucate?

Înainte să dați cu piatra in sufletul acestui om, v-ați pus in locul ei? În locul familiei? Ați încercat să ștergeți lacrima mamei de la căpătâiul copilului care în ochii nemernici ai unora sau altora murea zilnic? 

Denisa Răducu a fost un copil bun, o artistă la locul ei, pe genul ei și un om care nu a supărat pe nimeni. Nu a avut când.

Lăsați-o să se odihnească în pace!

Rareș Borlea (Raoul) – artist/muzician

TurdaNews este un portal informativ deschis oricărei persoane care vrea să-şi exprime opinia, în mod public, indiferent că e vorba de oameni politici, sportivi, oameni de afaceri, profesori, jurnalişti, reprezentanţi ai societăţii civile, cadre didactice etc. Ne puteţi transmite opinia dvs, pe diverse teme de interes, la adresa redactia@turdanews.net.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: