Live Video
 

maxiprest mai2018

banner newdesign 28.04

Florin Crișan: Duminică e un meci pentru istorie! E meciul Turzii, e meciul nostru!!!

kaufland 650x100 22.12

Cred că toți cei care iubiți handbalul turdean, și numai, știți scorul din Islanda, știți că trebuie să batem, că avem accidentări etc.

Acestea, duminică, nu contează! DUMINICĂ CONTEAZĂ PUBLICUL!!!

Știți când ne laudă comentatorii pe la tv, de modul în care sala încurajează echipa? Știți că suntem cea mai bună echipă din Liga Zimbrilor pe teren propriu? Știți că toate echipele din Liga Națională vin cu „groază” la Turda? Haideți să vă spun părerea mea…toate acestea NU mai contează, dacă duminică sala nu va da totul.

Din 1961 așteptăm o performanță în oraș la nivelul echipelor de sport, acum avem o șansă uriașă să o realizăm, o FINALĂ DE CUPĂ EUROPEANĂ!!!

Poate fi performanța voastră, a publicului. De ce? Pentru că în istorie va rămâne Turda, ca și oraș, cu o finală de cupă europeană.

Islandezii sunt buni, nu le contestă nimeni valoarea, dar un lucru e clar, NU sunt mai buni ca noi. Au plecat învinse de la Turda, echipe precum Constanța, Dinamo, CSM București, HC Odorhei, Baia Mare. Toate au venit și au plecat învinse, duminică e rândul celor de la Valur.

Cei de la Esch și de la Dudelange au zis că e cea mai frumoasă atmosferă în care au jucat ei vreodată. Pentru Valur nu e destul, pentru Valur, VOI, PUBLICUL, trebuie să vă autodepășiți.

DUMINICĂ E MECIUL TURZII!!!! #sepoate

Sursa: http://turdanews.net/florincrisan/

TurdaNews este un portal informativ deschis oricărei persoane care vrea să-şi exprime opinia, în mod public, indiferent că e vorba de oameni politici, sportivi, oameni de afaceri, profesori, jurnalişti, reprezentanţi ai societăţii civile, cadre didactice etc. Ne puteţi transmite opinia dvs, pe diverse teme de interes, la adresa redactia@turdanews.net.

Crezi ca Potaissa Turda poate intoarce rezultatul, la Turda, in Cupa Challenge, contra celor de la Valur?
Da
Nu
Nu prea cred
Nu ma intereseaza
QuizMaker
Detalii AICI.


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Joi, 24 mai, ora 18.00:

Handbal, Liga Națională. Potaissa Turda - CSM București.

Sâmbătă, 26 mai, ora 18.00:

Fotbal. Olimpia Gherla - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...