Live Video
 

Consilier judetean: „În 2016, în piețele din Câmpia Turzii s-au vândut 90 de tone de produse lactate românesti 100%”

modulo 550

terran 650

Timpul demonstrează întodeauna dacă ai făcut un lucru bun, eficient si durabil. Mă bucură faptul că după aproape patru ani de la implementarea unui proiect destinat producătorilor si bineînțeles consumatorilor din Câmpia Turzii și comunele limitrofe ,, Modernizarea piețelor” își demonstrează eficiența, sustenabilitatea cum spun specialiștii.

A fost un obiectiv din programul de guvernare locală al PSD, obiectiv pe care l-am sustinut în mod deosebit. Efectele sunt vizibile, avem mai multi producători, insfrastructura răspunde nevoilor, rezultatele demostrează utilitatea unui lucru bine făcut (ca să fiu în ton cu actualii edili, fani Iohannis).


Da, la Câmpia Turzii, piețele produc bani, au producători, susțin produsul românesc. Ce ne spun datele statistice: 82 % producători în piață, 90 de tone produse lactate autohtone vândute în 2016, încasări de 20 de miliarde de lei vechi…(2013-2016) peste o mie de oameni își asigură traiul zilinic…
Felicitări Administrației Piețelor!


Ne putem declara multumiți. Echipa PSD, misiune îndeplinită!

Consilier Județean PSD,

Pop Petre.

TurdaNews este un portal informativ deschis oricărei persoane care vrea să-şi exprime opinia, în mod public, indiferent că e vorba de oameni politici, sportivi, oameni de afaceri, profesori, jurnalişti, reprezentanţi ai societăţii civile, cadre didactice etc. Ne puteţi transmite opinia dvs, pe diverse teme de interes, la adresa redactia@turdanews.net.


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

-

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...