Live Video
 

Alexandru Cordoș: Glorie eroilor neamului românesc!

modulo 550

terran 650

În aceste zile îi comemorăm pe cei trei eroi ai neamului românesc, Vasile Ursu Nicola (Horea), Ioan Oargă Cloșca (Cloșca) și Marcu Giurgiu (Crișan), care pentru izbăvirea neamului românesc de sub tirania nobilimii, și-au dat viețile, sufletele cu vitejie și dragoste de neam.Nu e nevoie de multe cunoștințe de istorie ca să știi de faptele de vitejie ale lui Horea, Cloșca și Crișan, iar fiecare român care se mândrește cu sângele neamului său cunoaște versurile „Horea al nostru-i risipit pe roți”.

Astăzi, la 233 de ani de la începuturile răscoalei conduse de cei trei, să ne plecăm capetele și să spunem în sânul nostru un „Dumnezeu să-i ierte și să-i odihnească în pace!”.

Glorie eroilor neamului românesc!

Alexandru Cordoș,

Președinte PRU Cluj

TurdaNews este un portal informativ deschis oricărei persoane care vrea să-şi exprime opinia, în mod public, indiferent că e vorba de oameni politici, sportivi, oameni de afaceri, profesori, jurnalişti, reprezentanţi ai societăţii civile, cadre didactice etc. Ne puteţi transmite opinia dvs, pe diverse teme de interes, la adresa redactia@turdanews.net.


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Sâmbătă, 28 aprilie, ora 11.00:

Fotbal. Sticla Arieșul Turda - AS Viile Dejului

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...