Live Video
 

maxiprest mai2018

banner newdesign 28.04

Alexandru Cordoș: „Uniți, chiar salvăm România”

kaufland 650x100 22.12

Dragi clujeni, asistăm în aceste zile la o reală dezbinare a poporului român, dezbinare care s-a propagat, pe ascuns, de-a lungul anilor și care atinge apogeul.

Vedem tineri împotriva bătrânilor, cetățeni de la oraș împotriva celor de la sat, liberali împotriva social-democraților și realizăm că, defapt, singurele ziduri de dezbinare sunt cele pe care le proiectează propriile noastre minți.

Poporul român a luptat, din cele mai vechi timpuri, pentru unire, iar acum privim unirea și unitatea poporului ca pe ceva ce ni se cuvine, privindu-i pe cei de-un neam și-un sânge cu noi, dar care au alte păreri politice, ca pe dușmanii noștri.

Nu trebuie să ne lăsăm dezbinați și nu trebuie să ne privim reciproc cu ură sau cu dușmănie, ci trebuie să conștientizăm că dincolo de diferențe politice, avem inamici și țeluri comune.

Pădurile noastre sunt defrișate sistematic, dar pentru ele nu mai protestează nimeni, aurul și resursele minerale ale țării noastre sunt scoase din țară cu girul celor care închid ochii, companiile străine dictează prețul la gaze, curent, carburant și chiar pâine, iar agricultura românească suferă din cauza importurilor.

Aceștia sunt doar o parte dintre inamicii reali ai poporului român, inamici pe care suntem „îndemnați” să-i uităm și să ne focalizăm atenția asupra jocurilor politice.

Partidul România Unită – Filiala Cluj militează pentru unitatea poporului român și împotriva acelora care vor să sărăcească această națiune și acest popor.

Să ne dăm mâinile, într-un protest comun, împotriva defrișărilor, a furtului de resurse minerale și pentru susținerea agriculturii și societăților cu capital românesc!

Alexandru Cordoș,

Președinte PRU Cluj

TurdaNews este un portal informativ deschis oricărei persoane care vrea să-şi exprime opinia, în mod public, indiferent că e vorba de oameni politici, sportivi, oameni de afaceri, profesori, jurnalişti, reprezentanţi ai societăţii civile, cadre didactice etc. Ne puteţi transmite opinia dvs, pe diverse teme de interes, la adresa redactia@turdanews.net.


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Sâmbătă, 26 mai, ora 18.00:

Fotbal. Olimpia Gherla - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...