m install
petlinii
nello construct

Revitalizarea urbanistică în viziunea lui Dorin Lojigan!

floris

Lipsa spatiilor de parcare (amenajate) este o problema cu care municipiul nostru se confrunta de multa vreme. 

Platformele de parcare inestetice și garajele din tablă care sufocă spațiile dintre blocuri vor fi amenajate pentru a respecta cetățeanul și nevoile acestuia. Revitalizarea urbană înseamnă ridicarea nivelului de locuire prin răspunderea la nevoile cetățeanului.

Se va studia în ansamblu întregul cartier pentru a identifica zonele care permit amenajarea unor zone de recreere pentru adulți și spații de joacă pentru copii. Se vor amenaja spațiile verzi rămase în paragină și se va monta mobilier urban.

Implementarea unor astfel de măsuri va contribui în principal la îmbunătățirea calității vieții populației, pe fondul îmbunătățirii condițiilor de mediu, dar si a creșterii ofertei de agrement și  recreere a populației la nivelul municipiului.

Se vor amenaja spații publice destinate tuturor locuitorilor și care pot deveni modele de urmat pentru viitor. Se dorește reconversia și amenajarea tuturor spațiilor neutilizate astfel încât fiecare persoană să se bucure de cartierul în care trăiește.

Sursa de finanțare: atragerea de fonduri europene pe Axa prioritară 5 – Îmbunătăţirea mediului urban şi conservarea, protecţia şi valorificarea durabil ă a patrimoniului cultural; Prioritatea de investitii 5.1 – Conservarea, protejarea, promovarea şi dezvoltarea patrimoniului natural şi cultural.

TurdaNews este un portal informativ deschis oricărei persoane care vrea să-şi exprime opinia, în mod public, indiferent că e vorba de oameni politici, sportivi, oameni de afaceri, profesori, jurnalişti, reprezentanţi ai societăţii civile, cadre didactice etc. Ne puteţi transmite opinia dvs, pe diverse teme de interes, la adresa redactia@turdanews.net.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: