Live Video
 

maxiprest mai2018

banner newdesign 28.04

Dorin Lojigan propune: REGENERAREA PARCULUI MUNICIPAL!

kaufland 650x100 22.12

Locuitorii Câmpiei Turzii au marele norc să aibă așa de aproape un parc atât de frumos și generos; dar totodată au marea neșansă să nu se poată bucura pe deplin de potențialul său. În momentul de față parcul se dezvăluie ca o zonă verde spontană/sălbatică unde petrecerea timpului liber implică nu mai mult decât o plimbare sau un mic popas pe băncile rarefiate de lângă alei.

De foarte multă vreme acest parc nu a avut o viziune de ansamblu, care sa șteargă “praful” depus peste el de atâția ani și care să-l readucă în viața de zi cu zi a tuturor locuitorilor.

Mi-ar placea să ne bucurăm cu toții de un parc contemporan, unde să ne întoarcem cu plăcere în fiecare zi, fie că este vară, fie că este iarnă; un parc care să se adreseze tuturor: de la copii la vărstnici, de la adolescenți până la familii; unde fiecare să-și găsească un colț al lui.

Vă propun un parc contemporan natural dar totodată urban, unde să nu ne simțim îngrădiți că nu avem voie să călcăm pe iarbă, sau nu putem alerga în voie. Va fi un loc unde putem ieși la un picnic cu familia, unde vom putea sta relaxați pe o pătură la umbra sălciilor, sau să rămânem până târziu în noapte să admirăm cerul; și toate acestea într-o cât mai mare siguranță.

Totul poate fi posibil atâta timp cât credem în acest lucru.

Va fi un parc ce se va adresa întregii familii și tuturor generațiilor. Aici ne vom putea bucura în liniște de:

- un picnic cu familia;

- plimbări pe jos și cu bicicleta

- un parc modern unde copii să fie în sigranță, amenajat cu locuri speciale de joacă pentru ei;

- locuri special amenajate pentru animalele de companie;

- locuri special amenajate pentru sport. 

TurdaNews este un portal informativ deschis oricărei persoane care vrea să-şi exprime opinia, în mod public, indiferent că e vorba de oameni politici, sportivi, oameni de afaceri, profesori, jurnalişti, reprezentanţi ai societăţii civile, cadre didactice etc. Ne puteţi transmite opinia dvs, pe diverse teme de interes, la adresa redactia@turdanews.net.


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Joi, 24 mai, ora 18.00:

Handbal, Liga Națională. Potaissa Turda - CSM București.

Sâmbătă, 26 mai, ora 18.00:

Fotbal. Olimpia Gherla - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...