m install
petlinii
nello construct

Cristian Felezeu în emisiunea „Necenzurat” despre sistematizarea arterelor de circulație din Turda

floris

Am onorat invitația postului TurdaTV de a participa la emisiunea „NECENZURAT”, o emisiune în care împreună cu colegul meu, Lucian Cordiș, am punctat câteva dintre obiectivele atinse ale administrației locale.

Am participat la emisiune în calitate de consilier, dar și de vicepreședinte al PNL Turda, scopul principal fiind acela de a contracara ceea ce se vehiculează în piața media locală, cum că suntem cel mai slab for legislativ local. Împreună cu colegul meu, am adus argumente și am combătut punctual câteva dintre “umbrele” aruncate asupra actualului consiliu. De asemenea, am clarificat situația lucrărilor de la Casa de Cultură, care a intrat într-un proces de reabilitare și reintegrare în circuitul cultural și care nu se fațadizează, așa cum insinuează unii dintre concetățenii noștri. Am vorbit și despre lucrările de asfaltare ce se realizează în mai multe zone ale orașului și despre sistematizarea arterelor de circulație, fiindcă Turda are nevoie de un trafic coerent și civilizat.

Atât eu, cât și colegul meu Lucian Cordiș, am punctat faptul că municipiul nostru crește din punct de vedere cultural, pe lângă Teatrul „Aureliu Manea” care are o activitate intensă, avem evenimente aproape săptămânal, acțiuni ale Casei Municipale de Cultură. Nu am uitat de activitatea sportivă și de rezultatele pe care le obțin sportivii noștri la diferitele competiții unde reprezintă cu mândrie municipiul Turda.

După cum am mai spus și în alte intervenții de ale mele, ne bazăm pe sprijinul şi colaborarea turdenilor.

Valorificarea potenţialului local are în vedere administrarea eficientă, transparentă şi responsabilă a bunurilor publice: infrastructură şi echipamente, spaţii publice, inclusiv patrimoniul natural şi cultural care trebuie pus în valoare și în acelaşi timp, protejat şi păstrat pentru generaţiile viitoare.

Cu stima

Consilier local

Cristian George Felezeu

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: