Live Video
 

Cristian Felezeu în emisiunea „Necenzurat” despre sistematizarea arterelor de circulație din Turda

modulo 550

Am onorat invitația postului TurdaTV de a participa la emisiunea „NECENZURAT”, o emisiune în care împreună cu colegul meu, Lucian Cordiș, am punctat câteva dintre obiectivele atinse ale administrației locale.

Am participat la emisiune în calitate de consilier, dar și de vicepreședinte al PNL Turda, scopul principal fiind acela de a contracara ceea ce se vehiculează în piața media locală, cum că suntem cel mai slab for legislativ local. Împreună cu colegul meu, am adus argumente și am combătut punctual câteva dintre “umbrele” aruncate asupra actualului consiliu. De asemenea, am clarificat situația lucrărilor de la Casa de Cultură, care a intrat într-un proces de reabilitare și reintegrare în circuitul cultural și care nu se fațadizează, așa cum insinuează unii dintre concetățenii noștri. Am vorbit și despre lucrările de asfaltare ce se realizează în mai multe zone ale orașului și despre sistematizarea arterelor de circulație, fiindcă Turda are nevoie de un trafic coerent și civilizat.

Atât eu, cât și colegul meu Lucian Cordiș, am punctat faptul că municipiul nostru crește din punct de vedere cultural, pe lângă Teatrul „Aureliu Manea” care are o activitate intensă, avem evenimente aproape săptămânal, acțiuni ale Casei Municipale de Cultură. Nu am uitat de activitatea sportivă și de rezultatele pe care le obțin sportivii noștri la diferitele competiții unde reprezintă cu mândrie municipiul Turda.

După cum am mai spus și în alte intervenții de ale mele, ne bazăm pe sprijinul şi colaborarea turdenilor.

Valorificarea potenţialului local are în vedere administrarea eficientă, transparentă şi responsabilă a bunurilor publice: infrastructură şi echipamente, spaţii publice, inclusiv patrimoniul natural şi cultural care trebuie pus în valoare și în acelaşi timp, protejat şi păstrat pentru generaţiile viitoare.

Cu stima

Consilier local

Cristian George Felezeu


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Miercuri, 25 aprilie, ora 17.00:

Fotbal - Cupa României. Vulturul Mintiu Gherlii - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...