fbpx

 
 
Scrie un comentariu

Sunteți credincios... Acum câteva zile spuneați că dumneavoastră nu mințiți în timpul postului și că vă rugați. Vă cer să spuneți turdenilor, acum în postul Paștelui, dacă ați avut sau nu contract de distribuție a pâinii la Cantina de Ajutor Social a Primăriei Turda, în perioada anului 2008, când erați viceprimar al Turzii.

Pentru că turdenii merită să știe adevărul despre afacerile pe care le-ați avut cu Consiliul Județean Cluj, cu mai multe penitenciare din România și, bineînțeles, o afacere mai mică, chiar cu Primăria Turda, pe care o conduceați împreună cu dl. Ștefănie Tudor și nemenționat în declarația de avere...

Cum v-ați declarat firmele ca fiind cele mai bune, ca mai apoi să ajungă la faliment și chiar să vindeți afacerea de familie, afacere începută, după declarațiile dumneavoastră, cu 2 tarabe în piață?

Vă rog să le spuneți turdenilor cum ați trecut dintr-un partid în altul, când interesele personale nu mai corespundeau cu cele ale partidelor în care ați fost: Cum ați trădat partidele după bunul plac și interesul propriu?

Domnule deputat, dumneavoastră ați declarat că ați făcut intervenții la Ministerul Sănătății pentru a aduce bani la Spitalul Municipal Turda. Asta se consideră trafic de influență în Codul penal. Intervenția pe care ați făcut-o la dl. ministru Achimaș cadariu și la dna directoare Bumbac pentru o sumă de 70 de miliarde de lei vechi, din care în trimestrul II v-a alocat suma de 45 de miliarde lei vechi, diferența urmând după luna iulie, este suspectă, venind tocmai în perioada de precampanie electorală, luând ochii turdenilor de la adevărata față a lucrurilor.

Le spun turdenilor cu mâna pe inimă că lucrurile nu se termină aici în ceea ce îi privește pe domnii Ștefănie și Irimie, care au condus Turda după cum le-a dictat propriul interes. Sper ca organele abilitate să își facă treaba și Turda să revină turdenilor.

Stelian Luca

TurdaNews este un portal informativ deschis oricărei persoane care vrea să-şi exprime opinia, în mod public, indiferent că e vorba de oameni politici, sportivi, oameni de afaceri, profesori, jurnalişti, reprezentanţi ai societăţii civile, cadre didactice etc. Ne puteţi transmite opinia dvs, pe diverse teme de interes, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate