fbpx

 
 
Scrie un comentariu

Dragi turdeni, unii candidaţi au ales să denigreze şi să posteze fotografii sau filmări cu imagini mai puţin frumoase din Turda. Într-adevăr sunt multe lucruri adevărate şi supărătoare şi foarte multe de făcut. Se doreşte adunarea nemulţumirilor într-o atitudine civică, care să răbufnească.

Eu am ales să postez frumuseţile şi valorile pe care Turda le are. Turda are o istorie impresionantă, o aşezare geografică favorabilă, dar mai ales un potenţial extraordinar şi resurse deosebite.

Consider că avem toate motivele să iubim Turda şi să fim mândri că suntem turdeni. Şi mai cred că este irimie mirceanevoie de cineva care să unescă toate energiile pozitive, spiritul constructiv şi minţile luminate pentru a se pune în valoare întregul potenţial care să transforme Turda într-un oraş prosper.

ÎMPREUNĂ PENTRU TURDA !

Mircea Irimie, Președinte ALDE Turda.

TurdaNews este un portal informativ deschis oricărei persoane care vrea să-şi exprime opinia, în mod public, indiferent că e vorba de oameni politici, sportivi, oameni de afaceri, profesori, jurnalişti, reprezentanţi ai societăţii civile, cadre didactice etc. Ne puteţi transmite opinia dvs, pe diverse teme de interes, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate