fbpx

 
 
Scrie un comentariu

Mă numesc Stelian Luca. Am fost, timp de 10 ani, vicepreședinte PSD Turda și 5 ani președinte al UNPR Turda. Am fost consilierul domnului senator Cordoș Alexandru pentru problemele etniei rome. Vreau să comunic câteva aspecte neștiute de turdeni despre domnul Mircea Vicențiu irimie, autointitulatul salvator de Turda.

În anul 2008, în urma unor hotărâri de consiliu local, firma domnului Mircea Vicențiu Irimie – SC Roland Impex SRL, a fost absolvită de o datorie de aproape 1 miliard de lei vechi, iar în aceeași ședință de Consiliu Local societății Stega Construct SRL i s-a cerut insolvența pentru o datorie de 100 de milioane lei vechi. În acea perioadă, primar al mun. Turda era dl. Ștefănie Tudor, iar viceprimar al municipiului Turda era actualul deputat de Turda, patronul Roland Impex SRL – dl. Mircea Vicențiu Irimie.

Menționez că respectivul impozit al SC Stega Construct SRL, de 100 de milioane lei vechi, era impozit pentru o clădire pe 2 ani, ce era sediul firmei, pe strada Traian nr. 26, care era, la acea vreme, un impozit supraevaluat pentru imobilul deținut de societate.

Administratorul SC Stega Construct SRL eram eu și dețineam funcția de vicepreședinte al PSD Turda.

În septembrie 2009 mi-am dat demisia din PSD, luând o pauză politică de aproximativ 4 luni, timp în care m-am ocupat de firma mea, câștigând o licitație de lucrări de reabilitare interioară la Sala de sport a școlii ”Horea, Cloșca și Crișan”, lucrare câștigată cu acordul viceprimarului Turzii din acea perioadă, dl. Mircea Irimie.

În timp ce executam această lucrare, am fost solicitat, de dl. Mircea Irimie, să execut o lucrare de reparații la izolația hidrofugă la un spațiu comercial pe care îl deținea, ca magazin de prezentare Roland, în fostul complex comercial Micro 1, fără a primi vreun ban pentru lucrarea respectivă, nici pentru materiale, nici pentru manoperă.

După 2 zile am fost solicitat de același domn viceprimar al Turzii din acea perioadă, să îi execut o lucrare de reparații la izolații la restaurantul Milenium, deoarece ploua înăuntru. Am trimis o echipă de jmuncitori pentru a putea executa lucrarea, trimițându-i cu materiale și toate cele necesare, dar, din cauza vremii nefavorabile, nu am putut executa lucrarea. D. Mircea Irimie m-a sunat și mi-a vorbit foarte urât, chiar înjurându-l pe ședul de echipă trimis și spunându-i că ”nu mai are de-a face cu noi niciodată”, iar pe mine, la telefon, m-a amenințat că nu voi mai putea lua nici o lucrare de la Primăria Turda cât timp el va fi viceprimar. Aceste întâmplări pot fi probate și cu martori și acte doveditoare.

Domnule deputat Mircea Vicențiu Irimie, să nu uitați că ați ajuns deputat prin ironia sorții, nefiind susținut nici chiar de colegii dvs de patid, fiindcă sunteți un trădător, care ați trădat PSD-ul pentru promisiunea domnului Ștefănie Tudor a postului de viceprimar. Ați câștigat mandatul de deputat cu apriximativ 2000 de voturi, același număr de voturi necesar accederii în fotoliul de consilier local.

Domnule deputat, cum vreți să conduceți un municipiu când dumneavoastră nu ați fost în stare să vă conduceți propriile firme, numai când ați fost ajutat tot timpul?! Ce ați făcut în 4 ani de mandat în Parlamentul României pentru Turda? Câte interpelări și luări de cuvânt ați avut?

Aceste întrebări vi le adresez doar ca simplu cetățean al municipiului pe care vreți să îl conduceți, nu ca fost președinte de partid.

Solicitarea mea ar fi să vă vedeți de treabă, pentru că ați făcut numai rău acestui oraș și locuitorilor lui și vreți să apăreți ca un salvator când dumneavoastră ați fost 4 ani viceprimar al unei administrații publice dezastruoase.

Am fost președinte de partid, al filialei UNPR Turda, și m-ați atras de partea dumneavoastră și a domnului Ștefănie, doar pentru voturile etniei rome, pentru care nu ați făcut nimic, nici din psotul de viceprimar, nici ca deputat.

Dragi turdeni, fiți atenți unde puneți ștampila de vot!

Luca Stelian Laurian

TurdaNews este un portal informativ deschis oricărei persoane care vrea să-şi exprime opinia, în mod public, indiferent că e vorba de oameni politici, sportivi, oameni de afaceri, profesori, jurnalişti, reprezentanţi ai societăţii civile, cadre didactice etc. Ne puteţi transmite opinia dvs, pe diverse teme de interes, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate